- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
Aktív témák
-
gErYoN
tag
Kösz everybody!
-
Sick Boy
őstag
én spec tudok.
De szvsz talán másutt kellene körülnézi ez ügyben, segítek egy kicsit, jó...?
PHP-Nuker oldal: Bővebben: link
és annak fóruma: Bővebben: link black71 mindíg segít
PHP-NUKE.HU oldala Bővebben: link
és annak fóruma Bővebben: link
Telepítési útmutató magyarul, kezdőknek, Windowsra is! Bővebben: link
EZT TÖLTSD LE: Bővebben: link
ez a legfrissebb, 7.6-os magyar nyelvű NUKE, 2.8-as hibajavító csomaggal és integrált phpBB fórummotorral, nekem ezzel simán ment minden, míg a többi változattal nem! -
VladimirR
nagyúr
http szerver otthonra (apache+mysql+php):
Bővebben: link
php kerdesek:
php-nuke kerdesek:
Bővebben: link -
joe o4
tag
hy all
aki tud phpnuke-ot telepíteni az jelentkezzen -
Darth_Revan
veterán
Nos a legfontosabb dolog ami kell a PHP írásához,az az,hogy ismerd magát a nyelvet
+ jegyzettömb (
) + sok szabad idő + strapabíró monitor (a káronkodást követő ütés miatt
) Nagyjából ennyi
A PHP-NUKE 1 PHP-ra alapuló komplett webportál,és nem tud más PHP-t futtatni,sőt ahoz,hogy ez fusson,a szerveren fel kell legyen telepítve (és konfigolva kell lennie) a php proginak
Javaslom,mielőtt belekezdenél iylenbe,olvasdgasd a php.net-en és a php-nuke.hu -n levő irományokat..megéri,hidd el
-
gErYoN
tag
Szóval, azt kérdezném én, hogy mit kell ahhoz tennem, hogy itthon tudjak php-ban írni? Mert ha pl. Dreamweaver-ben írok vmit, akkor nem látom az eredményét, még akkor sem ha a Dream saját php szerveroldali futtatóját beállítom (valami ilyesmi a neve). Esetleg valami más prog kell hozzá?
A php-nuke 7.5-öt telepítettem. Abban lennie kellene php futtatónak nem? Akkor biztos valamit eltosztam.
Ja és még az lenne, hogy sql adatbázist nem tudok létrehozni a http://localhost/phpMyAdmin-ban mert azt írja ki, hogy acces denied! Pedig pont előtte állíztottam be a jelszavakat meg a config.php- ban ezeket a dolgokat!
Valaki segítsen már!
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest