Új hozzászólás Aktív témák
-
csimmasz
aktív tag
Szia, köszi a választ.
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.mydomain\.com$
RewriteRule ^/?$ "http\:\/\/maindomain\.com\/" [R=301,L]Enyi ezt csinálta a www/http átirányitás a honlapon,.
Az aldomain létrehozásakor asszem üres volt persze lehet hogy az ftp föl le töltögetésnél valahogy átirtam de nem valószínő mert a back up banm sincs semmi a htaccess file benA shop htaccessőt meg a prestashop generálta automatikusan, arra is szükség van?
-
csimmasz
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Volna egy sürgősen megoldandó gondom.
Van egy domainom (mydomain.com) tisztán html
Van egy aldomainom (shop.mydomain.com) prestashop.
Az aldomaint a hosztingos a honlap egy shop nevü alkönyvtárba helyezte.Domain: public_html/
Aldomain: public_html/shop/Asszem nagyon elszurtam valamit mert a google szerint a honlapról a shop felé 18000 linkem van ami ugynézki hazavágta a helyezésemet a találati listán.
Arra gyanakszom, hogy a keresők az aldomain könyvtárát is a honlapénak gondolják ezért a sok link.
A kérdésem, a sima honlapon levő .htaccess ben ki kell e venni a lekérdezések közül a shopos alkönyvtárat és ha igen, hogyan ugy, hogy azért az aldomainra érkező lekérdezéseket a helyén kezelje?
Remélem érthető voltam.
Amatőrként nem egyértelmű a megoldás, mégha egy profinak triviális is, ráadásul azt gondoltam az aldomain létrehozásakor ezt a rendszer automatikusan intézi.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Autós topik
- Magisk
- BestBuy ruhás topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER!
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged