- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
sksporky
tag
Valaki nem tudja miért nem tölti be az apache a LoadModule parancsal a php5apache2.dll-t?
-
sksporky
tag
Hát arra lettem volna egyrészről kíváncsi,hogy php-ben van e valami ilyen megoldás,bár phpnet-en nem találtam függvényt,megoldom frammel,azt szeretném megoldani hogy egy honlap regisztráló részét megnyitom és a másik frambe meg segítség érhető el a regisztrációhoz,de majd csinálok egy framet egyik a regisztráció másik frame a segítség button és majd popupot nyitok.Azért popup mert nem akarom hogy túl sok helyet foglaljon el a segítség ablak.
Köszi ismét!
[Szerkesztve] -
sksporky
tag
http://www.hotscripts.com/ pl innen tudsz szerezni.
Nekem az lenne a kérdésem,hogy meg tudok-e nyitni URL-t egy táblázat cellájában pl van 2 cellás table-m és két külön url-t megnyitni 1-1 cellában.Az oldal ami tartalmazza a cellákat az szerepelne a böngésző url részében.Lehet kicsit túl magyaráztam -
sksporky
tag
Köszike!
Közben megoldottam,de már tudom az okát,ja tényleg hiszen a tömbelemnek adtam a '''' értéket ezer köszönet hogy rávilágítottál! -
sksporky
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen linkem:
http://www.moneyonweb.extra.hu/index.php?unsubscribe=435023
ennek hatására ez jön létre:
if (isset($_REQUEST[''unsubscribe''])){
$_REQUEST[''unsubscribe'']=$leiratkozo;
$keres=mysql_query(''DELETE FROM feliratkozottak WHERE random='''.$leiratkozo.''''');}
És luxus kitörölni a kívánt sort,mi a hiba?
[Szerkesztve] -
sksporky
tag
Alapjaiban elkészítettem a hírlevélküldőmet,thx mind2töknek!
-
sksporky
tag
és azt ''pre load''-nak szokás nevezni?Az Ajax egy új programozási nyelv?már hallottam róla csak nem vettem a fáradtságot
mire használják mi az új benne?
-
sksporky
tag
Köszi,még eszembe jutott valami,van sok oldalon hogy ha rákattolok valamire amit elő kell tölteni akkor folyamatjelző jelenik meg,ez csak flashel oldható meg?Ha szeretnék berakni weboldalba ilyet akkor 'preload' scriptet keressek?
-
sksporky
tag
Köszi a hozzászólást,örülök hogy ilyen segítőkész vagy már többször segítettél
Hogy minden parancs menjen,no meg a scriptek is ahoz vennem kell tárhelyet?
[Szerkesztve] -
sksporky
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy ''extra.hu'' szerveren működő hírlevélküldő rendszerre sok ingyenest már megnéztem,de valahogy egyik se akar működni,megírni meg sok idő lenne.
Egy ''majdnem'' működő,mármint ahol nem 100 hibaüzenet jön kiezt dobja ki:
fsockopen() has been disabled for security reasons in /nfs/extra/m/mo/moneyonweb/wwwroot/newsletter/phpmailer/class.smtp.php on line 105
There has been a mail error sending to sksporky@freemail.hu: SMTP Error: Could not connect to SMTP host.
Akkor most az extra.hu-n tiltva van ez a függvény?és az smtp hostal is baja van meg az smtp pass/user ,az az én mailcímem?vagy az extra valamely mail címe?Bocsi a lamer kérdésekért -
sksporky
tag
Köszönöm szépen a segítséget!
-
sksporky
tag
Sziasztok!
Most olvasgatom a class-okat meg nézek példákat,de nem tok rájönni 1-2 dologra mit jelöl a $this-> meg van hogy nem this hanem más, valaki tud konkrét leírást vagy tud segíteni? -
sksporky
tag
http://www.moneyonweb.extra.hu/index2.php hogy tudom megoldani hogy ha rákattolok a ''regisztráció''-ra akkor a ''hírek'' felirat eltünjön a táblázattával együtt és csak a regisztráció jelenjen meg a táblázatával,gondolom érti aki megnézi,hogy mire gondolok,fopennel nem oldhatom meg úgyemléxem az extra tiltja a használatát,magyarán hogy töröljem ki a hírek részt?Én régebb óta keresek rá megoldást.
-
sksporky
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni hogyan kell php-ben html elemeket kiiratni így pl: echo(''<input type...........>''); ,erról kellene egy bővebb leírás de az se baj ha szűkebbAzért kéne leírás mert egy kicsit meg van bonyolítva sztem ez a php ben mármint a különféle jelek meg a sortörés(\n) stb.Úgy szeretnék oldalt létrehozni,hogy egy lapból állna és csak table-okban jelenne meg az info amikor a menüben kattintgat a kliens,php-ban megoldható minden html elem megjelenése,mármint amikkel létre lehet hozni egy igényes oldalt?Az oldal elmélete megoldható a gyakorlatban hogy lehessen rajta login rendszer meg nem korlátoz semmit ha így csinálom meg az oldalt?
[Szerkesztve] -
sksporky
tag
nem session én nem használom még
-
sksporky
tag
Helló!
Lenne egy alapkérdésem van A.php meg B.php fájlom és B fájlból szeretném A fájl változóját elérni.Az A egy C fileba van includolva és A file változóját ki szeretném iratni a B fileon úgy hogy űrlapot postolok az A fileról a cél a B de nem űrlapmező csak egy 1xű váltózó.Csak ugye elvész így a post miatt.Aki találkozott ilyen problémval vagy csak 1xűen tudja a választ segitsen ha szépen megkérem -
sksporky
tag
Thx!
Ez egy remek alternatíva lehet a későbbiekben,és elég egyszerű,mindenképp számításba veszem -
sksporky
tag
Köszönöm az értékes hozzászólást!
Ha framebe oldom meg az incude-al megtudom nyitni egy adott frameben a php oldalt?Mert itt hozzáfűzte az indexhez,és nem törölte az index tartalmát.
Valamint köszi a linket biztos hasznos lessz! -
sksporky
tag
Sziasztok!
Volna egy érdekes problémám:Php alapú web oldalt szeretnék,de az url kezelés elég érdekes:
http://www.moneyonweb.extra.hu/ vagy http://www.moneyonweb.extra.hu/index.php
Szóval ha a ''regisztráció'' menüpontra kattintok akkor ugyanúgy az index.php töltődik be és nem a ''signup.php'' és a kód a következő ami idevág:
<?php
if ( isset($_GET[''id'']) ){
$links = array();
$links[''signup''] = ''signup.html'';
include(''http://moneyonweb.extra.hu/''.$links[''signup'']);
}
?>
fopen-re meg azt irja hogy you are not allowed to open this page(link)Lehet az a baj hogy az extra php-ja nem engedélyezi az fopen függvényt?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest