Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sixkiller6
őstag
ha adatbazis utf8 es html is, akkor az adatbázisadatok jól jelennek meg az oldalon, de a html kód tele van kérdőjelekkel illetve négyzetekkel (böngészőtől függően)
nyilván a html-lel van a gond, csak nem értem h mi. elvileg sima txt fájl (mármint nyilván php, de sima nyers szöveg)
szóval ezt most nem értem, h mit csinálok rosszul, pedig pár év php azért benne van az ujjaimban. igaz jópár éve nem nyúltam kódhoz. -
Sixkiller6
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
vki? #5369
-
Sixkiller6
őstag
jó reggelt,
kérdésem lenne (mint topic-nyitó
), évek óta nem nyúltam php-hez, most viszont egy kisebb családi céges igényt kéne kielégítenem. Következő a probléma:
php-s weblap, mysql a háttérben
a db-ből érkező adatok ékezetes betűi nem jelennek meg, pontosabban mindenféle krikszkrakzsszal. a html rész charset-je iso-8859-2, a mysql db utf8
phpmyadminon keresztül az adatbázisban lévő adatok jól néznek ki.bármi tipp? ha a böngésző karakterkódolását átállítom, akkor viszont a weblap ékezeteiből lesz mosolygós csilingelős kínai, de jók az adatbázis-adatok.
mit szúrok el?
ui: ja, egy másik régi projektemet gyorsan feltettem, az teljesen jól megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), évek óta nem nyúltam php-hez, most viszont egy kisebb családi céges igényt kéne kielégítenem. Következő a probléma: