Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
válasz
polymorphin #21200 üzenetére
"De igazabol a Laravel is oke ha gyosran ossze akarsz dobni valami hasznhatot"
Aha, hát szerintem ez egy probléma.
A laravel nem kis oldalak alá jó (lumen?), hanem nagyobb projektek alá. Az már más kérdés hogy boldog/boldogtalan laravelt tesz a legegyszerűbb oldalak alá is. -
edari
őstag
válasz
phanfantom #18981 üzenetére
Szerintem tárolhatják titkosítva a jelszavadat, az nem kizáró ok hogy elküldték e-mailben.
-
edari
őstag
Rendben, köszönöm a segítséget mindenkitől
-
edari
őstag
Sziasztok
Hobbi szinten php-zok (néha) és az jutott ma eszembe, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy a php kód úgy fusson le, hogy nem nyitom meg az oldalt, szóval nem kérem le. Csak úgy fusson le. Arra gondoltam hogy date-el meglehetne csinálni, de nem vagyok benne biztos. Esetleg javascript? Csak elméleti síkon kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest