Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maLakai
csendes tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Másik fileban feldolgozás szerintem gyakoribb (amit ugye a felhasználó nem igazán lát).
Inkább akkor látni, hogy az action ugyanoda mutat, ha a kiinduló oldal kimondottan az üzenet írására/küldésére szolgál csak. De szerintem manapság már ezesetben sem a legkedveltebb.Szerk: Persze átfogó felmérést nem tettem... Végeredményében, ami kényelmes, ha máshogy megoldod az is ugyanolyan jó. ^_^
-
maLakai
csendes tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Legegyszerűbb és legjobb, hogyha nem ugyanazon az oldalon dolgozod fel az adatokat.

Persze csinálhatsz pl olyat, hogy a küldesz tovább egy random azonosítót is, amiben pl dátum-idő és vmi random bennevan, ezt persze tárolod is adatbázisban, így ellenőrizve az adatbázisból, hogy az el lett-e már küldve, de ez esetben a böngésző még úgy fogja látni, hogy újra post-olsz adatokat és figyelmeztetni fog (a jobb fajta), szóval felhasználói szempontból nem a legszerencsésebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- foobar2000
- Amazon Prime Video
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lexus, Toyota topik
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest