- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
Itt az if ($op != "ds") feltétel-ellenőrzéssel csak azt ellenőrizzük le, hogy egyáltalán el lett-e a küldve a form, és ha igen, akkor mehet tovább az ellenőrzés?
"wrap=virtual" ez micsoda?

Egy fontos kérdés: ha nem állítok be ilyen számellenőrzős cuccot, viszont van egy form, amit kitöltve elküldök, majd frissítem a böngészőt, akkor hogyan kerülhetem el, hogy még egyszer ugyanazokat az adatokat elküldje? (Pl. vendégkönyv esetén [tudom, hogy egyébként is érdemes itt valami captcha-t vagy hasonló számellenőrzős cuccot berakni].)
Múltkor csodálkoztam rá, hogy még egyszer ugyanazt az adatot elküldi, és bővíti az adatbázist, ha F5-tel frissítek. Az meg ugye nem jó.
A $PHP_SELF-fel küldöm "önmagának" az adatokat, szóval ugyanazon az oldalon dolgozom fel...
Ez lehet, hogy kicsit amatőr kérdés, de egyelőre akkor sem tiszta számomra.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest