- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Yettel topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalyy
tag
válasz
Sk8erPeter #7918 üzenetére
1. Hát kitörültem a hdr-bg-t és végén azt a másik két képet átszerkesztettem és már jó is volt
2,3. Azt pedig úgy, hogy letörültem az adatbázist és újra felraktam most is utf 8-al de most csináltam a honlapon az adminfelületen egy konvertálást
A helyesírási hibákat pedig csak át kellett írni
-
zalyy
tag
válasz
Sk8erPeter #7916 üzenetére
Az úgy tökéletesen megfelel
, és kösz a helpet mindenki helyreállt minden
-
zalyy
tag
Az 1. problémát is megoldottam köszönöm a segítséget
most már csak a helyesírás van és úgy vettem észre, hogy aki 1280x1024-nél kisebb felbontáson nézi a honlapot az elég furán látja, hogy tudnám úgy alakítani, hogy mindenki ugyanúgy lássa? (én pl 1280x1024-es felbontáson tökéletesen látom)
-
zalyy
tag
válasz
Louloudaki #7913 üzenetére
Nincs semmi ez alapból is mindig így volt, nem .css-be vannak a szövegek amit át kell írni de nem találtam meg
-
zalyy
tag
válasz
Louloudaki #7911 üzenetére
A banner 150px nem nagy nem tolhatja szét, az információ doboz nekem tökéletesen megjelenik, mekkora felbontást használsz, mert szerintem az lesz a baj
-
zalyy
tag
2. 3. probléma megoldva, köszönöm a segítséget de az első még nem oldódott meg
Másik kérdés:Van pár nagybetű helyesírási hiba a fórumon magában a rendszerben pl.
Ki van itt ablakban
vendég:
rejtett:
tag:Ezeket hol tudnám átírni, hogy nagy betű legyen?
-
zalyy
tag
válasz
Peter Kiss #7905 üzenetére
És ezt a CARACHTER SET-et hol találom?
-
zalyy
tag
válasz
Peter Kiss #7903 üzenetére
Nem nincs megoldva és nem szartam le, amielőtt a weblapot költöztettem volna annál a hostnál rendesen működött minden, csak most itt költözéskor lett ez a "?" dolog
-
zalyy
tag
válasz
Peter Kiss #7900 üzenetére
utf8_hungarian_ci minden tábla ezen van
-
zalyy
tag
válasz
Sk8erPeter #7898 üzenetére
1. Megy az oldal a hostnál voltak a gondok nem az én hibám
2. UTF 8-at használok és az van mindenhol minden táblán stb.
3. A honlapom chatjéről és fórumjáról van szó gépeld be a honlapcímet és lesd meg
-
zalyy
tag
Sziasztok!
Lenne egy pár problémám a honlapomon mivel éppen most költöztettem át egy másik hostra, mondanám is.
1. probléma:
A small-liferpg.net nevű honlapomon a fejléc háta mögött levő kép nem tölti ki a területet a menüig (Főoldal,Forum,stb.)
Itt a két kép:
http://postimage.org/image/7eezon60xhttp://postimage.org/image/c9cq665tb
És erről beszélek: http://s17.postimage.org/ck3wjgbj3/fejlechiba.png
Próbáltam már átméretezni a képet és feltölteni, átírni a .css-ben de sehogyse akarta kitölteni
#head-r {
height: 175px;
background: url(../images/img/hdr-r.gif) 100% 0 no-repeat;
}
#head-l {
height: 175px;
background: url(../images/img/hdr-l.gif) 0 0 no-repeat;
}2. probléma:
A honlapon sok ékezetes karakter helyén ez van: � pedig vannak helyek ahol mutassa a magyar ékezetes karaktereket és pl a főoldalon vagy a fórumon nem.
3. probléma:
Valamiért mikor pl. a chatbe vagy a fórumon új topicot nyitok vagy hozzászólok a szövegét nem jeleníti meg minden mást igent a dátumját, hogy mikor lett létrehozva stb.
Válaszokat előre is köszönöm!
Ui.: Ma arra jutottam, hogy töröltem az adatbázist létrehoztam még egyszer és importáltam az sql-t utf8_hungarian_ci -vel, most minden tábla utf8_hungarian_ci de a kérdőjelek nem tűntek el és a probléma nem oldódott meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- MONITOR + R7 7800X3D/RX6900XT 16GB/ (32GB) 2X16GB 6000MHZ DDR5/ 1,5TB SSD/ 1000W
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync / FreeSync
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V903 - i7-14700KF - RTX 5070 -DDR5 32GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V101 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest