Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Kéthetes üzemidőt is összehozna a Huawei Mate 80
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalyy
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
1. Hát kitörültem a hdr-bg-t és végén azt a másik két képet átszerkesztettem és már jó is volt

2,3. Azt pedig úgy, hogy letörültem az adatbázist és újra felraktam most is utf 8-al de most csináltam a honlapon az adminfelületen egy konvertálást
A helyesírási hibákat pedig csak át kellett írni

-
zalyy
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Az úgy tökéletesen megfelel
, és kösz a helpet mindenki helyreállt minden 
-
zalyy
tag
Az 1. problémát is megoldottam köszönöm a segítséget
most már csak a helyesírás van és úgy vettem észre, hogy aki 1280x1024-nél kisebb felbontáson nézi a honlapot az elég furán látja, hogy tudnám úgy alakítani, hogy mindenki ugyanúgy lássa? (én pl 1280x1024-es felbontáson tökéletesen látom) -
zalyy
tag
válasz
Louloudaki
üzenetére
Nincs semmi ez alapból is mindig így volt, nem .css-be vannak a szövegek amit át kell írni de nem találtam meg

-
zalyy
tag
válasz
Louloudaki
üzenetére
A banner 150px nem nagy nem tolhatja szét, az információ doboz nekem tökéletesen megjelenik, mekkora felbontást használsz, mert szerintem az lesz a baj
-
zalyy
tag
2. 3. probléma megoldva, köszönöm a segítséget de az első még nem oldódott meg
Másik kérdés:Van pár nagybetű helyesírási hiba a fórumon magában a rendszerben pl.
Ki van itt ablakban
vendég:
rejtett:
tag:Ezeket hol tudnám átírni, hogy nagy betű legyen?
-
zalyy
tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
És ezt a CARACHTER SET-et hol találom?

-
zalyy
tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Nem nincs megoldva és nem szartam le, amielőtt a weblapot költöztettem volna annál a hostnál rendesen működött minden, csak most itt költözéskor lett ez a "?" dolog
-
zalyy
tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
utf8_hungarian_ci minden tábla ezen van
-
zalyy
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
1. Megy az oldal a hostnál voltak a gondok nem az én hibám

2. UTF 8-at használok és az van mindenhol minden táblán stb.
3. A honlapom chatjéről és fórumjáról van szó gépeld be a honlapcímet és lesd meg

-
zalyy
tag
Sziasztok!
Lenne egy pár problémám a honlapomon mivel éppen most költöztettem át egy másik hostra, mondanám is.
1. probléma:
A small-liferpg.net nevű honlapomon a fejléc háta mögött levő kép nem tölti ki a területet a menüig (Főoldal,Forum,stb.)
Itt a két kép:
http://postimage.org/image/7eezon60xhttp://postimage.org/image/c9cq665tb
És erről beszélek: http://s17.postimage.org/ck3wjgbj3/fejlechiba.png
Próbáltam már átméretezni a képet és feltölteni, átírni a .css-ben de sehogyse akarta kitölteni
#head-r {
height: 175px;
background: url(../images/img/hdr-r.gif) 100% 0 no-repeat;
}
#head-l {
height: 175px;
background: url(../images/img/hdr-l.gif) 0 0 no-repeat;
}2. probléma:
A honlapon sok ékezetes karakter helyén ez van: � pedig vannak helyek ahol mutassa a magyar ékezetes karaktereket és pl a főoldalon vagy a fórumon nem.
3. probléma:
Valamiért mikor pl. a chatbe vagy a fórumon új topicot nyitok vagy hozzászólok a szövegét nem jeleníti meg minden mást igent a dátumját, hogy mikor lett létrehozva stb.
Válaszokat előre is köszönöm!
Ui.: Ma arra jutottam, hogy töröltem az adatbázist létrehoztam még egyszer és importáltam az sql-t utf8_hungarian_ci -vel, most minden tábla utf8_hungarian_ci de a kérdőjelek nem tűntek el és a probléma nem oldódott meg
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! Valve Index VR Kit (FULL) Képek kedvéért bontott
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, és kösz a helpet mindenki helyreállt minden