Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
válasz
Speeedfire #5209 üzenetére
hol az if ág?
mert így jelen pillanatban csak if-nek kéne lennie else nélkül.
ha előtte van az if akkor viszont kimaradt az if zárójele "}" -
krokk
senior tag
köszi ez szerintem jó lesz.
azt hittem hogy ez kicsit népszerűbb probléma és gyorsabban lesz rá válasz meg googliban is hiába keresgéltem, valahogy sosem ez a probléma volt a téma.más: ajax lett látom az új probléma kör.
üzenőfallal küzdöklatin-2es az adatbázisom és a fájlok kódolása is.
én is az újratöltést ajaxxal oldottam meg. viszont postnál ahogy a dokumentáció mondja csak és kizárólag utf-8ban tud küldeni... nem lehet kijátszani sehogy nem? vgay getre kell váltanom, vagy pedig mentés előtt át kell alakítanom utf-8ról... jól gondolom? -
krokk
senior tag
úgy szerettem volna ahogy itt is működik (illetve úgy is van) hogy bbkód is használható meg a szerkesztővel te is gyárthatsz mint itt is gombokkal.
de lehet a te ajánlatod lesz az igazimivel akkor nem kell törődni azzal amit kézileg írnak be
csak azt kell akkor már vizsgálni hogy kikapcsolta e a js-t vagy sem -
krokk
senior tag
úgyértem hogy beleír egy plusz [ B ]taget nem arra céloztam hogy spec karatert ír bele
mod: persze rios kiegészíti
jah és persze most tök mindegy hogy bbcode vagy html tag... ha kihagyja akkor lényegtelen melyiket hagyja ki. ahogy már írtátok többször is át lesz konvertálva html taggé és a hiányzó mindkettőben hiányozni fog.
-
krokk
senior tag
hát most hogy jól ki lett vesézve a bbcode vs html koncentrálhatnánk a kérdésre
amúgy bbcode-t használtam eddig, viszont most még gondolkozom a htmlre visszatérésre.
ezen cikk miatt: http://kore-nordmann.de/blog/do_NOT_parse_using_regexp.html
és amúgy itt van szó arról is hogy miért nem jó a regexptehát a probléma fenn áll végülis a bbcodenál is. mint ahogy itt is ki tudom törölni ott is ki tudják törölni. van wysiwyg szerkesztő is dehát azt is ki lehet cselezni
mert beleírhat szövegként is tageket. meg persze előszeretettel törlik ki véletlenül a már beírt taget.
egyelőre akkor maradt az hogyha nincs párja akkor hozzádobok még 1 et a végére?...
-
krokk
senior tag
sziasztok
van arra valami megoldás, hogy user által begépelt szövegben a hiányzó tageket pótoljam?
persze azon kívül hogy végignézem hogy mindennek meg van e a párja és ha nincs akkor a szöveg végére beszúrom.
fórumnál van ez a gond, ha valaki kihagy egy záró tag-et akkor az hát megy végig a többi felhasználó szövegén is
köszi
-
krokk
senior tag
válasz
Tele von Zsinór #189 üzenetére
picit félreérthetően fogalmaztam az előbb.
Az excel fileokat le akarjuk váltani de nem pont olyan táblázatos formában kell hogy legyen megjelenítéskor. Sőt nem is olyan lesz. A tárolandó adatok a fontosabbak, máshogy egyszerűbben lesz megoldva. Meg az átfedéseket kell kiküszöbölni.
Viszont nyomtatási formában meg kéne maradni a régieknek. -
krokk
senior tag
üdv
Tanácsra és/vagy ötletekre lenne szükségem(nem feltétlenül csak php minden)
Lenne egy megvalósítandó projektem, elég sokrétű, ezért kisebb részletekben gondolkodom elsőre.
Céges cucc, nincs semmilyen program megvásárolva, így marad az ingyenes verzió ergó php és mysql kombó.
Namost amiket meg kéne valósítanom:
-excel fileok leváltása a weboldallal tehát sok sok táblázat (ez eddig nem probléma)
-a régi excel fileok formájában lehessen exportálni vagy nyomtatni az elkészült dolgokat ( ezt meg lehet rendesen valósítani? ill melyiket könnyebb egyszerűbb?)
Ez egy kirendeltség weboldala lenne kizárólag belső használatra, a központi webfejlesztő mondta hogy akár tartalomkezelővel is próbálkozhatok, joomla-t próbálgatom itt tegnap óta de elég körülményes. Erdemes evvel vesződnöm? vagy inkább kezdjem el magam írni az egész oldal?
Köszi előre is aki ír valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- sziku69: Szólánc.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- További aktív témák...
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest