- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
omega88
csendes tag
Kezdem feladni ezt a php script dolgot.
Egyszerűen nem értem. Ha apachevel futtatom működik ,de a honlapon nem.
Valaki tudna valami más scriptet javasolni amivel megállapítható hogy fut-e a szerver?
Vagy esetleg egy olyan domaint amin nincs reklám és működik rajta a script.Emlékeztetőül a script most így néz ki:
<?phph
$fp = fsockopen ("tcp://HOST",8129,$errno,$errstr,1);
if($fp) {
$stat = "Online";
} else {
$stat = "Offline";
}
@fclose($fp);
echo "$stat";
echo "$errno";
echo "$errstr";
?> -
omega88
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #5518 üzenetére
Az errort ki írattam az idézőjelet kiszedtem és a következő hibaüzenetet kaptam:
"110 A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt"
Az utólsó számot felvettem 250-re ,de így is ugyanezt írja ki.
A script működik ha apacheval be teszem a localhost-ra ,de a (000space.com) webhelyen nem működik. Lehe hogy a domain zárolja vagy lehet ,hogy a try.hu ra történű átírányítás miatt. Vagy a kettő együtt?
-
omega88
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #5513 üzenetére
Azt észre se vettem ,de nem ez a hiba forrása kivettem az fclose és semmi változás. Változtattam a host előtagját (tcp-ről udp-ra) így viszont akkor is oline-t ír ki ha nem fut a szerver, de még akkor is ha a gép se fut. Lehet hogy nem a scriptel van baj hanem a portforwardal rontottam el valamit.
-
omega88
csendes tag
Bocsánat ki írtam a hostot nem állt szándékomban túl későn néztem rá. Esetleg ha egy moderátor látja kérem az álltalam írt hosto írja át simán HOST-ra.
-
omega88
csendes tag
A következő hibaüzenetet kaptam
A szerver:
Offline kapcsolat megszakítva idő túllépés miatt. Ilyenkor gondolom$fp = @fsockopen ("tcp://vardawow.game-server.cc","8129",$errno,$errstr,5);
Résznél kel az utolsó számot módosítani pl.:20-ra
Módosítottam 100-ra
Az üzenet ugyan az szerintem blokkolja valami. A honlap 100 mp alatt jött be és sajnos ennél többet már nem szeretnék.
-
omega88
csendes tag
Heló lenne egy PHP -val kapcsolatos kérdésem.
Egy privát szervert futtatok a számítógépemen. A szerver fájl (exe) a 8129-es portot használja a futáshoz. Az egyik fórumon ahol ilyesmivel foglalkoznak, ajánlottak egy php scriptet ami kijelzi a honlapon, hogy a szerver "online" vagy "offline".
A script így néz ki:
<?php
$fp = @fsockopen ("HOST","8129",$errno,$errstr,5);
@fclose($fp);
if($fp) {
$stat = "Online";
} else {
$stat = "Offline";
}
@fclose($fp);
echo "$stat";
?>Ez a script akkor működik, ha az apache nevű programmal feltöltöma localhost-ra. Azonban, ha ezt egy állandó domainra (000space.com, de ez át van írányítva try.hu-ra) a script állandóan offline-t ír ki. A localhostra feltöltött script remekűl működik.
Ezen kívül szeretnék a scripthez egy "refressbutton"-t ami nem az oldalt hanem a scriptet frissíti.
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest