- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
CSorBA #11013 üzenetére
Az IrfanView is képes generálni statikus képgalériát, de pont azon volna a hangsúly, hogy egyszer felrakom, beállítom, és elfejeltem utána. Csak FTP-n másolom át az új képeket, és már tudom is másnap mutogatni akár a munkahelyen is.
Ezt találtam eddig, valami ilyesmire gondoltam. Pár dolgot azért módosítok rajta, de nagyon nem akartam volna nulláról kezdeni.
-
sanzi89
addikt
Vannak a családi fotóim mappa szerint rendszerezve, és jó volna valamilyen megjelenítés amit böngészővel lokálisan vagy távolról el lehetne érni. Erre kellene valamilyen megoldás.
Amiket eddig találtam azok inkább weboldalba ágyazhatóak voltak, és csak pár kép megjelenítésére lettek tervezve. Vagy csak nem találtam még jót...
-
sanzi89
addikt
Tudom nem tartozik szervesen a topikhoz, de jobb helyet nem találtam a kérdésemnek.
Van egy hálózati szerverecském, amin bizonyos mappa rendszerben vannak képet. Ezt szeretném valamilyen php-s galérián keresztül megjeleníteni, valami hasonló módon, mint pl a Picasa. Erre létezik valamilyen egyszerű és ingyenes megoldás? Vagy használ valaki már ilyesmit?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest