- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
CSorBA #11013 üzenetére
Az IrfanView is képes generálni statikus képgalériát, de pont azon volna a hangsúly, hogy egyszer felrakom, beállítom, és elfejeltem utána. Csak FTP-n másolom át az új képeket, és már tudom is másnap mutogatni akár a munkahelyen is.
Ezt találtam eddig, valami ilyesmire gondoltam. Pár dolgot azért módosítok rajta, de nagyon nem akartam volna nulláról kezdeni.
-
sanzi89
addikt
Vannak a családi fotóim mappa szerint rendszerezve, és jó volna valamilyen megjelenítés amit böngészővel lokálisan vagy távolról el lehetne érni. Erre kellene valamilyen megoldás.
Amiket eddig találtam azok inkább weboldalba ágyazhatóak voltak, és csak pár kép megjelenítésére lettek tervezve. Vagy csak nem találtam még jót...
-
sanzi89
addikt
Tudom nem tartozik szervesen a topikhoz, de jobb helyet nem találtam a kérdésemnek.
Van egy hálózati szerverecském, amin bizonyos mappa rendszerben vannak képet. Ezt szeretném valamilyen php-s galérián keresztül megjeleníteni, valami hasonló módon, mint pl a Picasa. Erre létezik valamilyen egyszerű és ingyenes megoldás? Vagy használ valaki már ilyesmit?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest