- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sigismund
tag
válasz
vancha2 #1879 üzenetére
Sajnos tudom, hogy nem filléres egyik sem, de ha egyszer nem tudok net közelbe kerülni, hogy tanuljak, vagy akár gép közelbe legyek, hogy arról tanuljak, s egyből ki is próbáljam más kép nem megy. Meg kell venni.
Egyébként milyen elekronikus formára gondolsz? (oldalakra?), mert ha igen akkor lehet hogy később szivesen használnám azokat is, hamár az alapokkal tisztába vagyok, s tovább szeretnék fejlődni majd ezen a téren.
S köszönöm a könyv ajánlást. -
Sigismund
tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan kérdéssel fordulnék a topic olvasóihoz, hogy milyen könyvből érdemes megtanulni a php-t, vagyis elkezdeni megtanulni, mert tudom könyvből megtanulni valamit is szinte lehetetlen. (Ha lehet könyveket mondjatok, ne pedig oldalakat, ha megoldható.)
Válaszokat előre is köszönöm. -
Sigismund
tag
Hello
Tudnátok nekem javaslni egy könyvet amiből megtanulnék php-be programozni. HTML megy, csak kicsit komolyabb oldalakat akarok létrehozni, s ehhez kellene a php, de nem tudom milyen könyvet érdemes vennem, amiből megtanulnám a trükköket, alap dolgokat.
Előre is thx a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gerner1
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest