- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sigismund
tag
válasz
vancha2 #1879 üzenetére
Sajnos tudom, hogy nem filléres egyik sem, de ha egyszer nem tudok net közelbe kerülni, hogy tanuljak, vagy akár gép közelbe legyek, hogy arról tanuljak, s egyből ki is próbáljam más kép nem megy. Meg kell venni.
Egyébként milyen elekronikus formára gondolsz? (oldalakra?), mert ha igen akkor lehet hogy később szivesen használnám azokat is, hamár az alapokkal tisztába vagyok, s tovább szeretnék fejlődni majd ezen a téren.
S köszönöm a könyv ajánlást. -
Sigismund
tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan kérdéssel fordulnék a topic olvasóihoz, hogy milyen könyvből érdemes megtanulni a php-t, vagyis elkezdeni megtanulni, mert tudom könyvből megtanulni valamit is szinte lehetetlen. (Ha lehet könyveket mondjatok, ne pedig oldalakat, ha megoldható.)
Válaszokat előre is köszönöm. -
Sigismund
tag
Hello
Tudnátok nekem javaslni egy könyvet amiből megtanulnék php-be programozni. HTML megy, csak kicsit komolyabb oldalakat akarok létrehozni, s ehhez kellene a php, de nem tudom milyen könyvet érdemes vennem, amiből megtanulnám a trükköket, alap dolgokat.
Előre is thx a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Path of Exile 2
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
- Gaming notebook topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 130.000ft!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest