Hirdetés
- Yettel topik
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
A kivételkezelésre majd mindenképp átállok.
Nálad pl. nagyvonalakban hogy néz ki egy adatbázis-kezelésnél fellépő hiba esetén elkapott kivétel, és egyéb, az oldalon felmerülő hibák esetén dobott kivételek?
Tudsz mutatni egy pársoros gyakorlati mintapéldát, ha nem gond? Tényleg csak nagyvonalakban lennék kíváncsi konkrét példára.A PDO-t egyelőre úgy képzeltem el, hogy MySQL-lel, a régi lekérdezési parancsokkal együtt használnám, így állnék át - úgy olvastam, hogy erre is van lehetőség. Bár ha macerás, akkor inkább kihagyom.
Egyelőre ezeket találtam erről, még nem volt időm átolvasni: [php.net: MySQL Functions (PDO_MYSQL)], [dev.mysql.com: Using MySQL with PDO]
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- BestBuy ruhás topik
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPad topik
- Tőzsde és gazdaság
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest