- iPhone topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Input type="image" -nél nem a Value megy át (az csak megjelenítődik alterane-text-ként, ha a kép nem megjeleníthető...
Amúgy az Input type image valójában csak egy submit gomb, csak nem gomb kinézettel, hanem képként. Ezért nem úgy működik, mint a "normál" input típusok.
When the graphical submit button is clicked, the coordinates of the click are sent with the form submission as name.x=x-value and name.y=y-value where name is the value of the NAME attribute, x-value is the click's pixels from the left of the image, and y-value is the click's pixels from the top of the image.AE
-
Speeedfire
félisten
amúgy a get miért nem jó? én majdnem mindenhol azt használom, egy kis htacessel át is tudod alakítani, szerintem a post igazából ott hasznos/érdemes ahol olyan adatokkal dolgozol amik "titkosak"
pl
?oldal=kereses&mit=szereplo&ki=Al Pacinohelyett
szereplo/Al Pacino
vagy amit akarsz
biztos valami banálisan egyszerű dolog lehet, de nekem sem jut eszembe semmi jobb mint a get
-------------------------------------------------------------
látom közben te is get-tel oldottad meg -
j0k3r!
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest