- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Input type="image" -nél nem a Value megy át (az csak megjelenítődik alterane-text-ként, ha a kép nem megjeleníthető...
Amúgy az Input type image valójában csak egy submit gomb, csak nem gomb kinézettel, hanem képként. Ezért nem úgy működik, mint a "normál" input típusok.
When the graphical submit button is clicked, the coordinates of the click are sent with the form submission as name.x=x-value and name.y=y-value where name is the value of the NAME attribute, x-value is the click's pixels from the left of the image, and y-value is the click's pixels from the top of the image.AE
-
Speeedfire
félisten
amúgy a get miért nem jó? én majdnem mindenhol azt használom, egy kis htacessel át is tudod alakítani, szerintem a post igazából ott hasznos/érdemes ahol olyan adatokkal dolgozol amik "titkosak"
pl
?oldal=kereses&mit=szereplo&ki=Al Pacinohelyett
szereplo/Al Pacino
vagy amit akarsz
biztos valami banálisan egyszerű dolog lehet, de nekem sem jut eszembe semmi jobb mint a get
-------------------------------------------------------------
látom közben te is get-tel oldottad meg -
j0k3r!
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest