- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #3774 üzenetére
Oké.
Az igaz, hogy nem szabad keverni a kettőt, de én pl. megmondom őszintén, nem tudom, hogy PHP-vel való megoldás esetén hogy lehetne elkerülni azt, hogy pl. a <title> rész úgy változzon, hogy nincs benne legalább egy <?php echo $title; ?>, vagy ehhez hasonló...
(JavaScripttel is meg lehet oldani a címváltoztatást, és akkor nem kell belerakni, de itt most a PHP-s megoldás a kérdés.) Gondolom ez nem igazán elkerülhető. De itt nyilván arra gondoltál, hogy akkor a szükséges feltételvizsgálatokat, változók beállítgatását meg hasonlókat végezzem el még a <html> kiíratása előtt, ne a kiíratás közben, ugye? Mert akkor egyetértek, de az előbbit tényleg csak azért írtam meg úgy, ahogy, hogy látható legyen, mit miért teszek be oda, ami esetleg teljesen kezdőnek nem triviális.
Amúgy az include-olásokra vonatkozó feltételvizsgálatokat szerintem nem mindig kell elválasztani, mert adott esetben épp akkor lesz nehezebben áttekinthető a kód, nem? Legalábbis gondolom a betöltés gyorsaságán vagy a script lefutásán semmit nem javít, ha esetleg már az elején megvizsgálgatom, hogy melyiket is kéne include-olni (pl. ha egy $_GET változótól teszed függővé). De cáfolj meg, ha nem így van.
(nekem is bőven van még mit tanulnom, én is kezdő vagyok, ezért jó, ha ezeket elmondjátok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Powercolor Red Devil 6700Xt - 6 hó garancia
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest