- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Google Pixel topik
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #3774 üzenetére
Oké.
Az igaz, hogy nem szabad keverni a kettőt, de én pl. megmondom őszintén, nem tudom, hogy PHP-vel való megoldás esetén hogy lehetne elkerülni azt, hogy pl. a <title> rész úgy változzon, hogy nincs benne legalább egy <?php echo $title; ?>, vagy ehhez hasonló...
(JavaScripttel is meg lehet oldani a címváltoztatást, és akkor nem kell belerakni, de itt most a PHP-s megoldás a kérdés.) Gondolom ez nem igazán elkerülhető. De itt nyilván arra gondoltál, hogy akkor a szükséges feltételvizsgálatokat, változók beállítgatását meg hasonlókat végezzem el még a <html> kiíratása előtt, ne a kiíratás közben, ugye? Mert akkor egyetértek, de az előbbit tényleg csak azért írtam meg úgy, ahogy, hogy látható legyen, mit miért teszek be oda, ami esetleg teljesen kezdőnek nem triviális.
Amúgy az include-olásokra vonatkozó feltételvizsgálatokat szerintem nem mindig kell elválasztani, mert adott esetben épp akkor lesz nehezebben áttekinthető a kód, nem? Legalábbis gondolom a betöltés gyorsaságán vagy a script lefutásán semmit nem javít, ha esetleg már az elején megvizsgálgatom, hogy melyiket is kéne include-olni (pl. ha egy $_GET változótól teszed függővé). De cáfolj meg, ha nem így van.
(nekem is bőven van még mit tanulnom, én is kezdő vagyok, ezért jó, ha ezeket elmondjátok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest