Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
Php alapjai megvannak, OOP annyira azért nem, még az OOP elterjedése előtt foglalkoztam utoljára ezzel.
Az alapvető cél, hogy a saját kis vállalkozásunk ügyviteli szoftverét létrehozzam, azért ezen a nyelven, mert nincs mindig nálunk egy laptop, hogy azonnal bevihessünk vagy kinyerjünk egy adatot. Nyilván azt szeretnék, ha ez a rendszer megcsinálna helyettünk sok mindent.
Alapvetően megtudnám csinálni. Meg is tudom. Sok idő, de biztos hogy megy. Viszont annyi helyről hallom, hogy egy keretrendszer mennyire nagyon sok időt megspórol egy programozónak, hogy mindenképp ki szeretném próbálni. Mostmár van is min kipróbálni, illetve ha minden igaz, időm is marad rá.
Ez a kis rendszer egyébként nem bonyolult, egyszerű, két felhasználós, jogosultsági szintek sincsenek tervben. Mert egyelőre nincsen értelme. De adatbázist építeni kiváló, szóval na. Vannak érvek amellett, hogy miért ez legyen.
Olvasgattam ezt a Laravelt. A dokumentációját is, nem tűnik bonyolultnak, amit látok, akár példákon keresztül, úgy gondolom, értem. Az a baj, ezek alapján, hogy az OOP maradt ki nekem, és ahhoz ez hiányzik.
Lehetséges, hogy később is foglalkoznék a dologgal, akár a programozás, webfejlesztés, akár a mi kis rendszerünk bővítése a cél. Szóval maradnék a Laravel-nél.
Az alapokat, úgy gondolom, nem nehezebb elsajátítani, a messzemenő részleteket pedig van idő akkor magamra szedni, ha szükség is van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Vadonatúj MAGYAR PBT cherry keycap készlet eladó (ISO+ANSI)
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.15
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest