Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annyira nem jó, hogy csak úgy pl. másodpercenként futtassak valamit, mert amúgy csak akkor kell futnia, amikor valaki nézi az oldalt. Különben minek generálja a hálózati forgalmat, meg terhelje a szervert? (A szerver egy OpenWrt alapú router, nincs semmi erőforrás.)
Iframe meg, azzal legalább működik
Tegnap kipróbáltam, lett egy PHP oldal, amiben ott van a shell script meghívása exec-cel, ezt betettem egy iframe-be, azt már tudom frissíteni Javascripttel. Ez is balta, de meg lehet rá csinálni azt, hogy változóban legyen a frissítési időköz, és pl. lehessen állítani, milyen gyakran frissül.Az este nagy részét gúglizással töltöttem, hogy hogyan lehetne ezt PHP-ben megoldani
De az időzítésre nem találtam értelmes megoldást, a shell scriptet meg PHP-ből a legegyszerűbb hívni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Tegnap kipróbáltam, lett egy PHP oldal, amiben ott van a shell script meghívása exec-cel, ezt betettem egy iframe-be, azt már tudom frissíteni Javascripttel. Ez is balta, de meg lehet rá csinálni azt, hogy változóban legyen a frissítési időköz, és pl. lehessen állítani, milyen gyakran frissül.