Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Hotmailnél amikor teszteltem 25ös porttal szintén nem ment.
Nem tudom, hogyan tesztelsz, de ha otthoni gépről, akkor sanszos, hogy a szolgáltatód nem engedi ki a 25-ös portra irányuló packeteket. Ez főleg a mailbotok ellen van.
Egyébként valamelyik héten, nem is olyan rég, felraktam egy XAMPP csomagot az itthoni gépemre, és teszteltem néhány dolgot. A kódban szerepelt a mail() függvény is, és lefutott, hibát, notice-t vagy warningot sem írt ki, de persze nem küldte el az emailt. Aztán valamelyik napra rá véletlenül, ahogy nézegettem a XAMPP könyvtárszerkezetét, hogy hova mit hova pakol, véletlenül megtaláltam ezeket az emaileket egy könyvtárban, textfájlok formájában. Ne kérdezd, hogy melyik verzió, és melyik könyvtár volt, mert már nem emlékszem, de az biztos, hogy default XAMPP telepítés volt, semmiféle email küldést nem állítgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő