Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Joci93
üzenetére
Szívesen.
"Jelenleg Eclipse-t használok."
Az is teljesen jó.Még szerkesztettem az előző hsz.-t, beleírtam, hogy tudod normálisabban kezelni a hibákat, még azt azért nézd meg.

Mondjuk én a mysqli-ről a helyedben inkább áttérnék PDO-ra, mint előbb látható volt, szebb tud lenni.
A PDO-nál az előbb írt felparaméterezéssel ráadásul hibák esetén exceptionök dobódnak, az ilyen jellegű hibákat meg egy try {...} catch(...) {...} blokkban tök szépen le lehet kezelni.
(Amúgy a fentebbi kódot kézzel pötyögtem be, nem próbáltam ki, de remélhetőleg működik egyből.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A PDO-nál az előbb írt felparaméterezéssel ráadásul hibák esetén exceptionök dobódnak, az ilyen jellegű hibákat meg egy