- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
"Egyszerre 2 karaktert vizsgálok, és ha két azonos karakter van egymás mellett akkor az számít egy gyémántnak, viszont ha a két karakter előtt van egy l (L) betű akkor az nem gyémánt, viszont ha I (i) van akkor pedig bankba kell helyezni és csak a felét éri. Ha a két karakter mögött szám áll akkor az a szám értékének megfelelő gyémántot jelenti."
Erre Athlon64+ múltkor jól sikerült hozzászólását tudnám idézni:
http://prohardver.hu/tema/php_kerdesek_2/hsz_14593-14593.html
"Úúú, valami nagy tákolás van készülőben!
"
Viccet félretéve nem értem, mi indokolja egy online játék esetén ilyen borzalom választását?
Már eleve a fájlbaírás kényszerét nem értem (adatbázis, felhasználók tábla, gyémántjaik és egyéb pontjaik kigyűjtésére szolgáló táblák?), de ha már fájl, akkor is lehetne ennél ezerszer értelmesebb megoldásokat alkalmazni.
Vagy épp az eddigi tákolmány megoldásból szeretnél kinyerni értelmes adatot, hogy átalakítsd valami értelmesre? Remélem, utóbbi.
Amúgy ezek sima feltételvizsgálgatások, az eddigi tömbös kódrészleted folytatásával is megoldható."Ilyen dolgokról még nem is halottam, de akkor ezek alapján érdemesebb pointerekkel végezni ezt a munkát ahelyett, hogy beindexelem az egészet."
Hogy mi van?
Milyen pointerekről beszélsz? Én állapotgépről beszéltem neked, ami leegyszerűsítheti a tervezésedet (meghatározod az állapotokat, elvárt bemenetektől függővé teszed őket, tervezel, hogy ne legyen belőle tákolás). Nem került szóba semmilyen pointer, főleg, hogy PHP esetén a klasszikus értelemben vett (pl. C, C++) pointerekről nincs is értelme beszélni, mivel ilyen nincs, legfeljebb referenciáról.
Valami nagy-nagy félreértés van itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
"
Már eleve a fájlbaírás kényszerét nem értem (adatbázis, felhasználók tábla, gyémántjaik és egyéb pontjaik kigyűjtésére szolgáló táblák?), de ha már fájl, akkor is lehetne ennél ezerszer értelmesebb megoldásokat alkalmazni.
Milyen pointerekről beszélsz? Én állapotgépről beszéltem neked, ami leegyszerűsítheti a tervezésedet (meghatározod az állapotokat, elvárt bemenetektől függővé teszed őket, tervezel, hogy ne legyen belőle tákolás). Nem került szóba semmilyen pointer, főleg, hogy PHP esetén a klasszikus értelemben vett (pl. C, C++) pointerekről nincs is értelme beszélni, mivel ilyen nincs, legfeljebb referenciáról.