- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #14612 üzenetére
"Egyszerre 2 karaktert vizsgálok, és ha két azonos karakter van egymás mellett akkor az számít egy gyémántnak, viszont ha a két karakter előtt van egy l (L) betű akkor az nem gyémánt, viszont ha I (i) van akkor pedig bankba kell helyezni és csak a felét éri. Ha a két karakter mögött szám áll akkor az a szám értékének megfelelő gyémántot jelenti."
Erre Athlon64+ múltkor jól sikerült hozzászólását tudnám idézni:
http://prohardver.hu/tema/php_kerdesek_2/hsz_14593-14593.html
"Úúú, valami nagy tákolás van készülőben!"
Viccet félretéve nem értem, mi indokolja egy online játék esetén ilyen borzalom választását?Már eleve a fájlbaírás kényszerét nem értem (adatbázis, felhasználók tábla, gyémántjaik és egyéb pontjaik kigyűjtésére szolgáló táblák?), de ha már fájl, akkor is lehetne ennél ezerszer értelmesebb megoldásokat alkalmazni.
Vagy épp az eddigi tákolmány megoldásból szeretnél kinyerni értelmes adatot, hogy átalakítsd valami értelmesre? Remélem, utóbbi.
Amúgy ezek sima feltételvizsgálgatások, az eddigi tömbös kódrészleted folytatásával is megoldható."Ilyen dolgokról még nem is halottam, de akkor ezek alapján érdemesebb pointerekkel végezni ezt a munkát ahelyett, hogy beindexelem az egészet."
Hogy mi van?Milyen pointerekről beszélsz? Én állapotgépről beszéltem neked, ami leegyszerűsítheti a tervezésedet (meghatározod az állapotokat, elvárt bemenetektől függővé teszed őket, tervezel, hogy ne legyen belőle tákolás). Nem került szóba semmilyen pointer, főleg, hogy PHP esetén a klasszikus értelemben vett (pl. C, C++) pointerekről nincs is értelme beszélni, mivel ilyen nincs, legfeljebb referenciáról.
Valami nagy-nagy félreértés van itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest