- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
tkazmer #1219 üzenetére
valószínüleg úgy, hogy eltárolja a rendszerbe felvitt tag-eket és az azokhoz tartozó képek mennyiségét. ez redundáns adat, amit karban kell tartani - vagy x időközönként lefut egy script, ami a frissen érkezett képek tag-jeivel frissíti a listát, vagy már eleve a tag megadásánál frissül. a többi dolog, amire nem sikerült rájönnöd alatt nem tudom mit értesz, mert ez ennyit tud.
(esetleg még annyi, a maximális "szavazatszámhoz" viszonyítva a "szavazatok" alapján változik a betűméret, ilyesmit nem nehéz csinálni..) -
raczger
őstag
válasz
tkazmer #1219 üzenetére
szerintem is így működhet, és a hogyanja az szerintem szimpla összeszmolás, tehát fogjuk rá, hogy van egy külön időzített php script ami pl óránként lefut, az összeszámolja a kulcsszavakat, képekről-képekre összeszámolja, és pl, ha szerepel legalább 1000-szer, akkor kikerül oda, ha 2000-szer szerepel, eggyel nagyobb betűtípussal jelenik meg, ha 5000+ akkor már vastagon, és ha 10000+ akkor vastagon és eggyel nagyobb betűtípussal stb...
mindezt egy külön sql táblában tárolhatja, így nem kell mindn külön oldalletöltéskor lefuttatnia a scriptet, mert az ugye komolyan belassíthatná a dolgot, ugyanisszerintem minimum többszázezer, vagy többmillió képet kell átnéznie!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest