- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
oleslie
aktív tag
válasz
Vision #11987 üzenetére
Van, sok sikert a vision/octopus "rendszerhez".
Más szavakkal : térdre ... imához ..., házhoz mész a pofonért, te is felvetted a sz*póálarcot?
/érted e mire célozgatok? úgy xar ahogy van, de néhány nagyker ezt a rakás bélsárt használja, (ra*, cé*, legalábbis engem ezek érintenek), állandó sz*pás/Van egy telefonszámom/emilcímem vhol egy visionos emberkéhez /nekem annó sokat segített, bár kicsit lassan/, ha jól sejtem, 1-2 héten belül lesz neked is (még ha nem is tőlem
)
Ha érdekel pm me, és megkeresem.Jah ... gondolom még mindig felhasználja az IP-t az azonosításra. Ha most nem, de később átviszed az oldalt/soap lekéréseket más szerverre, arra figyelj, hogy az adott IP (ahonnan a soap lekérések ki fognak menni) még ne legyen regisztrálva. Ugyanis csak az fogja tudni használni a szolgáltatást az adott IP-ről, aki elsőként bejelenti. A később jelentkezők már nem tudnak mit tenni.
-
j0k3r!
őstag
válasz
Vision #11987 üzenetére
hello!
mi van a $result-ban (pl.: print_r($result))? egyebkent, ha jol emlekszem, akkor server oldalon is regisztralni kell valahogy, hogy melyik operation-nek milyen a bemeneti parametere es milyen a visszateresi erteke, vagy legalabbis nusoap-nal igy volt:
$server->register("add", array("new" => "tns:newList"), array("out" => "xsd:string"), URL);
add - operation neve
tns:newList - input parameter (sajat tipus)
xsd:string - visszateresi ertek (itt peldaul json volt nalam)
URL - ugye a service cime
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest