Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- iPhone topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nekem sokkal jobban tetszik az IIS, mert van hozzá egy elég értelmesen kialakított grafikus felület, és én régen eleget konfigoltam az Apache-ot ahhoz, hogy megutáljam a szöveges fájlokban való buzerálást, a véletlen elírásokat, nehézkes beállításokat, sokszor túl sok időt vett el a fejlesztésemből az, hogy utána kellett olvasni, valamit hogy lehet rendesen belőni. Az IIS-t is meg kell ismerni ahhoz, hogy tudd használni, de utána szerintem (legalábbis számomra) minden sokkal gyorsabb. Ráadásul így az ASP.NET-es alkalmazások is "natívan" futtathatók, ha majd ismét lesz időm fejlesztgetni benne egy kicsit. Az IIS-hez tartozó PHP Manager segítségével pedig szintén grafikus felületen tudod állítgatni a php.ini dolgait menetközben, tudsz engedélyezni/letiltani extensionöket, ezenkívül tudsz váltogatni elvileg különböző PHP-verziók között.
Csomó mindent be tudsz állítani az egész szerver újraindítása nélkül. Az egyes site-ok egyébként egyenként is újraindíthatók.
Meg én valahogy Windows-os környezetben (mivel Linuxon az IIS nem is megy
) gyorsabbnak érzem az oldalaim sebességét IIS-en, mint Apache-csal. (De Linuxon Apache-csal futtatva ugyanolyan gyors, vagy még gyorsabb, szóval furcsa.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) gyorsabbnak érzem az oldalaim sebességét IIS-en, mint Apache-csal. (De Linuxon Apache-csal futtatva ugyanolyan gyors, vagy még gyorsabb, szóval furcsa.)