Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Na látom, sikerült itt indulatokat kelteni.. Azért bátorkodtam ide feltenni a kérdést, mert az apache topikba nem írtak 3 éve, itt meg az apache-ra keresve elég sok friss találat is volt. Gondoltam köthető a témához, ha már más is meg merte kérdezni itt ezirányú baját
Ennyi. 
Ja és:
- Nyilván beírtam, a keresőbe, de nem volt olyan, ami nekem kell.
- Azért tettem fel a kérdést, mert előtte már 2 napig a google-t túrtam, és nem jöttem rá a megoldásra. Nem szoktam olyat megkérdezni, amit meg bírok oldani...
- mivel nem én írtam a rendszer magját (csak átalakítom saját igényekre), és másrészt nem is vagyok programozó, így ebből kell főznöm.Én kérek elnézést...
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mi lenne, ha mutatnál némi konkrétumot? Kíváncsian várom az ajánlatodat, hol tegye fel a kérdését, ahol van is esély rá, hogy kap releváns választ.

Na ugye.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Miért ne lehetne neki itt segíteni?
Legfőképp azért, mert ez a kérdés elég szorosan kötődik a PHP-fejlesztéshez is, mert a .htaccess-b×zerálás (vagy web.config) manapság szinte elengedhetetlen. Arról nem is beszélve, hogy ennek semmi köze az "Apache-szerver konfigurálásához", ez inkább az alkalmazás megfelelő beállítása az igények szerint az adott szerverhez kapcsolódóan.
(#11712) dodopek :
soha életemben nem hallottam erről az oldalról. Nem mintha az jelentene bármit.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Raspberry Pi
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Futás, futópályák
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ennyi. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)