Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hogy mi? Nálad az $sql az egy módszer?

sztanozs korábban linkelt neked egy stackoverflow-s topicot, annak az alkalmazásával mi a helyzet? Nem látom a kódodban.
Ha erre gondoltál akkor nem értem hogy hogy nem látod mert benne van :
$db->setAttribute( PDO::ATTR_EMULATE_PREPARES, false );Nem értem mire mondod az ellenségeset, direkt leírtam, hogy azt már próbáltam és nem az volt a hiba, e mellé azt sem értettem, hogy mi nem tetszik. Neked nem mindig könnyen emészthető a stílusod viszont a kritikák egyértelműek és építőek.
Amúgy az instantiate() metódusod elég nyakatekert. Szerintem tipikusan olyan megoldás, amit szebben és egyszerűbben is megoldhatnál, de gyorsmegoldásnak annak idején megtette.
Ez így van. Viszont amíg nem megy 100%-ig minden funkció (magyarul élesíthető a rendszer) nem állok neki újra írni, mert sosem fejezném be, az időközben felszedett tudást majd a projekt végén teszem bele, akkor már lesz időm tökéletesre írni.
Tulajdonképpen akkor még mindig ugyanarról a query-ről van szó, amire sztanozs küldte a linket? Annak az összes értéke NULL?
Az összes Objectet visszakapom, rendesen megvan minden attribute , csak épp mindegyik értéke null . Ha a limitet és offsetet kiveszem a kódból és csak egy useren keresem az összes képet akkor működik minden jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kompakt vízhűtés
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest