- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Sk8erPeter #10475 üzenetére
A $_GET['i'] a tesztelés miatt volt ilyen beszédes, plusz már nem szerepel a funkcióban , csak igy könnyebb nekem szarakodni, ha fejlesztem.
A staticot kijavítottam már. Rossz beidegződés volt. Mostmár sejtem az OOP-t és az elöttről maradt.
A 3 foreach azért van, mert legrosszabb esetben 2 fut le, de nem tudtam jobban megoldani, hogy ki tudjam jelezni egy usertől hány üzenet van. Végig fut, megcsinalja az array-t aztán kiiratom az arrayból, hogy mennyi van. Ezért irtam ide, mert kezdő vagyok, nyitott vagyok az ötletekre . Azért egyenlő egy üres tömbbel, mert különben hibaüzenetet dobál, hogy nincs definiálva...
if(strlen($message->body) > 140){$dots = "...";} else {$dots = "";}
Ez is több helyen szerepel, az már eleve gáz, de amúgy is: mi értelme van? Ennyiből kb. semmi.
Ha le kell vágni a törzsből valamennyit, mert adott karaktermennyiséget túllép, akkor azt egy tök különálló truncate() metódusban végezd el, ne ugyanebben a függvényben. A default karakterlimit pedig a függvény egyik paramétere lehet, default értékkel. Vagy tárold pl. osztályváltozóként a limitet, de inkább előbbi.Azt tényleg gáz, hogy így szerepel itt, de ezt a static hibával egyidejüleg javitottam
Nem sértődöm meg abszolút, miért tenném?
Folyamatosan tanulok, nem ez a szakmám, csak hobbi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- DUNE médialejátszók topicja
- Ford topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest