- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Pont most csináltam meg én is.
Amúgy nem kell agyonescape-elni:$teststring = "valamiszó,'[itt tetszőleges hosszúságú szöveg jöhet]'";
$pattern = "/(.*),'(.*)'/";
$preg_match = preg_match($pattern, $teststring, $matches);
var_export($matches);Eredménye:
$matches:
array (
0 => 'valamiszó,\'[itt tetszőleges hosszúságú szöveg jöhet]\'',
1 => 'valamiszó',
2 => '[itt tetszőleges hosszúságú szöveg jöhet]',
)Ja, és amúgy az aposztrófra gondolsz.
De az angolul sem tick: [link].
Még egy: nem tudom, nálad mi garantálja, hogy a $userstring ne tartalmazzon épp vesszőt, majd aposztrófot.
Ez a stringrobbantgatás nem túl biztonságos módszer, nem tudom, mihez kell neked.
De akkor már lehetne ennél "biztosabb" elválasztást betenni, aminél a lehető legkisebb az esélye, hogy egy bizonyos bemenet elrontja, amit vizsgálgatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS upgrade garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest