Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha sok HTML-kód kerül az outputra, nem is árt, ha az aposztrófos megoldást választod.
(Jó fárasztó és csúnya escape-elni a sok idézőjelet az attribútumoknál.)(#6329) Siriusb: állítólag az aposztrófos megoldás a kiértékelés szükségességének hiánya miatt (de jól hangzott) gyorsabb lehet, mások szerint urban legend.
Személy szerint jobban szeretem inkább összefűzögetni, és aposztrófot használni, részben a fenti okok miatt (pl. esetleges sebességkülönbség plusz HTML-kód kiíratása), részben meg amiatt, hogy így szerintem sokkal jobban elkülöníthető a kód, ha böngészgetem a kódot - még ha a fejlesztőkörnyezet ki is emeli az idézőjelben elhelyezett kiértékelendő változót, akkor is sokkal inkább egybefolyik a többi kóddal. Ráadásul tömbindexelésnél vagy egyéb esetben is szintaktikai hiba lehet belőle, az összefűzögetésnél könnyebb elkerülni (számomra).Többiektől kérdezném, ha már erről van szó:
echo-zásnál mennyire használjátok azt a változatot, hogy vesszővel elválasztva íratjátok ki a különböző változókat, sztringeket, és nem konkatenálva?
Eszerint itt is lehet sebességbeli különbség, mégpedig a vesszővel elválasztott módszer javára.
Lehet, hogy értelmesebb, mint az állítólag lassúnak számító sztring-összefűzögetés, és érdemes lenne esetleg erre a módszerre átszokni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- 3,5" Asztali HDD 1TB Seagate
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Jó fárasztó és csúnya escape-elni a sok idézőjelet az attribútumoknál.)