- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Amit írsz, csak azért nem értem, mert itt semmiféle adatbázishoz, sütihez vagy ehhez hasonlóhoz való nyúlás nem történt, sessionről sem volt szó, hanem egy totálisan leegyszerűsített-lebutított megoldást mutattam, de nem értem, miért ne működne abban a formában. Az igaz, hogy a <title>-től külön kellett volna választanom az $oldal változónak való értékadást, meg akár rakhattam volna tömbbe is a kiírandó címet és a hozzátartozó oldalt is, de direkt oda is írtam, hogy ez csak hirtelen ötlet volt, ezen még lehetett volna csiszolni. De azt hiszem, maga a probléma komplexitása nem ért meg ennyit, mivel igen egyszerű feladatról volt szó... Ezenfelül az volt az oka, hogy így csináltam, hogy látható legyen, mihez mi tartozik, mea culpa...
Azt meg, hogy szándékosan kihagytam a DOCTYPE-ot, azt hittem, nem kell szájba rágni, mivel csak a struktúráját akartam megmutatni a dolognak, a nyitó <html>-től a záró </html>-ig. Ilyen alapon a meta tageket is kihagytam...
Az include részt meg pl. nem értem, Te hova tennéd... Netán azt is a fejléchez?
Ezenkívül az általad írt dolgokkal maximálisan egyetértek, de nem értem, hogy jön ez ide, ráadásul miért nekem mondod, hogy használjak template motort...
Amúgy se világos, minek kéne egyszerű oldalra template motor, ha meg lehet írni sajátkezűleg is a hozzá szükséges kódot.
Kicsit olyan, mintha szerinted valami nagyon komplex kódot írtam volna meg működésképtelenre, pedig szerintem nem ez történt...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- TCL LCD és LED TV-k
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Gigabyte B650 Eagle Wifi alaplap!
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó MSI MAG B650 Tomahawk Wifi alaplap!
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest