Hirdetés
- iPhone topik
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Röviden így hangzik a kérdés: a saját gépemen (localhost) kifogástalanul működő php kód, miért nem fut a szerveren is ugyanúgy?
Előzmény
Mikor nekiláttam írni az oldalt, próbáltam kideríteni milyen verziójú a php, mysql, stb a szolgáltató szerverén. A phpinfo() nem futott le.(mondjuk ez még nem gond). Hívtam a rendszergazdát, hogy mondja akkor meg Ő a verziókat. Megmondta.
Amit használok php motor meg ami a szerveren fut, az szinte megegyezik, tehát ez nem lehet gond.
Akkor jött elő a gond amikor egy speciális library-t kellett konfigolni(ami mint írtam localhost-on megy), fent a szerveren meg hiányzó library hibával nézek szembe, holott a php konfigban modulként be van írva rendesen.
Írtam egy tesztet(mivel a phpinfo() nem megy a szerveren) amiben egy egyszerű SESSION kezelés van, de úgy írtam, hogyha a register_globals BE van kapcsolva, akkor hibásan működik, ha meg KI van kapcsolva, akkor helyesen működik ez a kis progi.TÖK MINDEGY mire állítom a register_globals-t, a tesztprogi mindig helyesen működik a szerveren. Tehát olyan mintha a szerver nem venné figyelembe a php konfigomat....
Most akkor mi a gond, mit lehet tenni?
Fire.
UI: Holnap mindenképp beszélek a szolgáltatóval, csak kevés az időm, ma meg még elég sok mindent meg tudnék írni....
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Cudy routerek
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest