- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
jattila48 #20014 üzenetére
Közben beledebuggoltam a programba (Windows alatt, Linux-on még nem), és a rendszer (Windows RTL, Linuxon libc) a main meghívása után valóban meghívja az exit fv.-t, aminek a main-ből return-nel visszaadott értéket adja át. Az exit ezt az értéket lehet, hogy Linux-on 8 bitre csonkolja, Windows-on nem. Vagyis szerintem itt lesz a kutya elásva, az exit-nél. Akkor is meg lesz hívva (a libc által), ha a main-ből return-nel térek vissza. Minden esetre az továbbra is igaz, hogy ez nem a main fv. specialitása. A válaszokat köszönöm, probléma felderítve. Most már legalább ezt is tudom. Igaz rá ment egy napom, hogy kiderítsem, linuxon miért nem működött a PHP szkriptem.
A Windows max. 499-es visszatérési értéke mellékszál, de azért még érdekel. Ha tudtok róla bővebbet, kérlek ne tartsátok magatokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos tablet topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest