Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Van nekem egy webtárhelyem és szeretném ha beírva a címét egy olyan felület fogadna engem mint egy TotalCommander fájlkezelő. Láttam már pár webhelyen ilyet, hogy kilistázza a mappákat és a fájlokat benne. Úgy lenne jó, ha bizonyos mappákat nem jelenítene meg, vagy esetleg jelszót kérne hozzá. Másik az hogy jó lenne egy fájlfeltöltő is amivel egy "upload mappába töltene max 3mb-s képeket és azt is meg lehetne utána tekinteni a fájlkezelővel. erre van valami kész megoldás?Tehát összegezve: kellene egy fájlkezelő és egy fájlfeltöltő a webtárhelyemre amit elérhetnék pl a http://tarhelyem.host.hu/filekezelo oldalról.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- !Akció! - Beépíthető erősítő modul ( Plate amplifier) 250W RMS
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest