Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94 #14438 üzenetére
"ezek a Java alapú sz*rok"
Gratulálok...
Nyilván azért tartoznak a legnépszerűbb IDE-k közé a NetBeans, meg az Eclipse is, mert akkora szarok.Amúgy ez egy jó esettanulmány lehetne: vettél fél milkáért egy Macet, mert az menő, és azóta folyamatosan szenvedsz vele. Megérte? Nem találsz hozzá menő OS X-es alkalmazásokat (ebbe nyilvánvaló, hogy beletartozik a csillivilli, különben nem menő, és nem menő módon nem lehet dolgozni, hát milyen már az, hogy csak úgy simán hatékonyan tudod végezni a munkádat, mindenféle menőség nélkül), amiket hatékony munkára tudnál használni, vagy ha találsz is, akkor azért perkálni kell (ha még nem lett volna elég drága a gép). Egyébként biztos nincs így, csak az előítélet beszél belőlem, tapasztalatom nincs szerencsére Mac-kel, de pár emberkétől hallott infók alapján annyira nem vágyom rá, és erre Te is ráerősítettél a Weblapkészítés topicban is.
Ezeket a "Java alapú sz*rokat" egyébként lehet különböző paraméterezésekkel indítani, amikkel korlátozni tudod a memóriahasználatukat, meg egyéb erőforrásokkal kapcsolatos dolgaikat.Ez amúgy tényleg annyival szebb, mint ez? Biztos én vagyok a rohadt igénytelen állat, de én nem találom annyival szebbnek.
Ahogy már mondták, a "Java alapú sz*rok" alá kell a vas, SSD-vel életet menthetsz amúgy is, a 4 GB RAM meg manapság talán kevésnek is mondható fejlesztői szemmel (persze attól függ, milyen fejlesztői környezet, stb.), ha tisztességes IDE-t akarsz használni, ami azért követeli az erőforrásokat.
Annyira nagy rakás szarok ezek a Java-alapú IDE-k, hogy én például előszeretettel használom mindennapi fejlesztésre, debuggolásra (PHP-ben, JavaScriptben, CSS-ben, C++-ban) a NetBeans-t, és nagyon elégedett vagyok vele.
Igaz, én milyen jogon ugatok, amikor én csak szaros SSD-re és RAM-ra költöttem a pénzemet a gizda Mac helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónspos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- AMD Ryzen 9 7950X3D/RTX 5090 32GB/64GB DDR5 RAM/1TB SSD HIGH-END konfig eladó
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14IAP7 i7-1260p (12 mag!)/16GB DDR5/512SSD/400nit
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest