- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
don_peter #14432 üzenetére
Nem tudom, hol taglaltam, hogy én "mekkora király" vagyok, szerintem sehol.
Ahogy azt sem, hogy ki mekkora akármicsoda.
Javaslatot adtam, hogy tedd fel a kérdésedet a JavaScript topicban, és segíts nekünk gyorsabban megoldani a problémádat azzal, hogy felrakod a kódodat egy online szerkeszthető tárhelyre, így a segítség még hatékony is lehet, nem oda-vissza kérdezgetésekkel és javaslatokkal fogjuk tömni a topicot, meg pazarolni egymás idejét. Hangsúlyozom: azt szeretnéd, hogy segítsünk neked megoldani valamit, a te melódat/hobbidat/leckédet akarod, hogy megkönnyítsük, mi ebből nem profitálunk semennyire, nem fizetnek érte, nem kapunk érte vállveregetést, mégis segítenénk, ehhez talán nem nagy elvárás, hogy ne nekünk kelljen plusz időt eltöltenünk ahhoz képest, amennyi szükséges.
Érdekes, ezt elég sokan rajtad kívül megértik, és aztán akár kész kódot kapnak segítségül, és elboldogulnak a kapott tanácsokkal, aztán esetleg újabb dolgokban kérnek útmutatást. Elég jól pörögnek a topicok így is.
A reakciód mindenesetre azt hiszem, csupán téged minősít, ha elolvasod a fentieket, láthatod, hogy elég normálisan írtam le az okokat. Olvasd el talán majd egy kicsit higgadtabb fejjel is, amit írtam neked korábban, akkor talán érteni is fogod, mi van oda leírva, és miért.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Linux Mint
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Autós topik
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest