Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
don_peter
üzenetére
Nem tudom, hol taglaltam, hogy én "mekkora király" vagyok, szerintem sehol.
Ahogy azt sem, hogy ki mekkora akármicsoda.
Javaslatot adtam, hogy tedd fel a kérdésedet a JavaScript topicban, és segíts nekünk gyorsabban megoldani a problémádat azzal, hogy felrakod a kódodat egy online szerkeszthető tárhelyre, így a segítség még hatékony is lehet, nem oda-vissza kérdezgetésekkel és javaslatokkal fogjuk tömni a topicot, meg pazarolni egymás idejét. Hangsúlyozom: azt szeretnéd, hogy segítsünk neked megoldani valamit, a te melódat/hobbidat/leckédet akarod, hogy megkönnyítsük, mi ebből nem profitálunk semennyire, nem fizetnek érte, nem kapunk érte vállveregetést, mégis segítenénk, ehhez talán nem nagy elvárás, hogy ne nekünk kelljen plusz időt eltöltenünk ahhoz képest, amennyi szükséges.
Érdekes, ezt elég sokan rajtad kívül megértik, és aztán akár kész kódot kapnak segítségül, és elboldogulnak a kapott tanácsokkal, aztán esetleg újabb dolgokban kérnek útmutatást. Elég jól pörögnek a topicok így is.
A reakciód mindenesetre azt hiszem, csupán téged minősít, ha elolvasod a fentieket, láthatod, hogy elég normálisan írtam le az okokat. Olvasd el talán majd egy kicsit higgadtabb fejjel is, amit írtam neked korábban, akkor talán érteni is fogod, mi van oda leírva, és miért.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 6. gen wifi + cellular 128GB
- ÚJ ASTRO A50 LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku Cserélt Akku. Átlagos Állapotú kissé karcos. 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ahogy azt sem, hogy ki mekkora akármicsoda.