- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
én megoldásom erre a célre az szokot lenni, hogy csinálok egy úgynevezett sablon.php-t. Ez a fálj tartalmaza a html fő részeit, az oldal szerkezetét, és az állandó php elemeket. és különféle változókat íratok ki div-enkét amiknek az aktuális oldalon adok értéket, és ezek után már csak be includ-olom a sablon fájlomat. Ezek után ha a szerkezetbe építed az admin részét, még akkor is teljesen átlátható az egész.
Már korában is kérdezni akartam, mivel kevés tapasztalattal rendelkezem, és nem tudom a komolyabb helyeken hogy működnek ezek a dolgok? Pl. ez a megoldás mennyire elfogadott? Vannak-e hátrányai? Lenne egy pár szakmai kérdésem igazából, ha már egyszer eljutok egy olyan szintre és elhelyezkednék ezzel a dologgal, mire számítsak? Miket kellene igazán tudnom? Szóval szívesen elbeszélgetnék ezekről valakivel, akinek már nagyobb tapasztalata van ebbe, sajnos suliba ilyenket nem mondtak el az embernek
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest