- Yettel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A legnagyobb számok a Honor kagylójában vannak
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
Most elnézést kérek, mert nem követtem az elejétől fogva.
Te gyakorlatilag akarsz egy képnézegetőt, vagyis albumot. Ahol látszik az akutális kép, meg kicsiben mondjuk a körülötte lévő pár. Az lenne a fontos neked, hogy közvetlen ne linkelhessék a képet, azaz más oldalra ne ágyazzák be, vagy közvetlen jobb gombbal ne mentsék le. Ha ezt akarod akkor nekem az lenne az ötletem, hogy:
1, Apachal tiltom a képek közvetlen elérését.
2, A képeket csak a galériában lehet megnézni, amit a fentebb említve így töltesz be pl: galeria.php?kepid=id&egyebamitakarsz
3, megjelenik mellette jobbra balra a kövi, előző kép.
4, ha a user meg akarja mutatni a képet, akkor fogja az urlt bemásolja, ami erre az OLDALRA (azaz nem közvetlen a képre) mutat.
5, nah hogy a képet ne mentsék le, én feldarabolnám, és erre írnék valamit, szvsz ez a nehezebb része.
Pl ha nem is pixelenként, de mondjuk 9 felé, on the fly (lehet ez terheli meg kicsit.)
Szóval van 1 képed, beolvasáskor nem csak kirakod, hanem feldarabolod, majd a darabokot 3*3as rácsban kirakod divek háttereként, és még fölé mehet egy egész div átlátszó png-s bg-vel. Ha le akarja menteni valaki, az max kifényképezi.Bocsi, tényleg nem volt erőm visszaolvasni az előzményeket, de úgy érzem már elég régóta tárgyaljátok
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest