- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Winetoo001 #20 üzenetére
ok megnézem de 1előre barátkozok vele.:)
-
törölt tag
válasz
Winetoo001 #17 üzenetére
Köszönöm, közbe rájöttem hogy én voltam a hülye, de rájöttem hogy miért, ez már haladás nem?:DD
-
törölt tag
válasz
Winetoo001 #14 üzenetére
figyelj ha te voltál, akkor mérhetetlenül hálás vagyok, és az a minimum hogy meghívlak egy sörre.:)
-
törölt tag
válasz
Winetoo001 #14 üzenetére
na ne szopass:) ha a Mozilla gecizik velem akkor....
-
törölt tag
válasz
Winetoo001 #12 üzenetére
Megcsináltam de nem jó:(
Egyébként nézzetek légyszi rá hogy jól csináltam e mindent, mondjuk nem kellett sokat csinálni.:) -
Winetoo001
tag
$dbhost = ''127.0.0.1'';
ezt firka be. az ATW-nek ez az elérése. -
törölt tag
válasz
burgatshow #8 üzenetére
$dbpass = ''086age'';
Ide a mysql jelszót vagy a honlaphoz a jelszót kell írni? kipróbáltam mind a kettőt. -
törölt tag
válasz
burgatshow #8 üzenetére
ja és még valamit szeretnék kérdezni, ha jó lenne akkor elvileg csak az admin.php oldalra rá kéne lépnem ott belépni és lehetne konfigolni a honlapot?:F
-
törölt tag
válasz
burgatshow #8 üzenetére
ha belépek a MySQlbe akkor a pumpi13 adatbázist látom tehát átneveztem erre a config fájlban a neét de így sem jó.
Egyébként ha gondolod beléphetsz szétnézni:) a mysql jelszó: 086paaa, a többit tudod. és az atwn van -
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe #6 üzenetére
Próbáltam úgy se működik:(
-
törölt tag
-
törölt tag
Szóval hasznátam a keresőt, találtam is 2topikot ami ezzel foglalkozik fel is tettem a kérdésemet de nem nagyon válaszoltak rá tegnap óta, ezért inkább nyitttam egy topikot.
Eddig én inkább csak statikus HTML oldalakat terveztem, de most szeretném ezt a Portálrendszert is kipróbálni. Csináltam magamnak egy tárhelyet az ATWn, feltöltöttem rá a Php-nuke 7.3as verzióját, azaz csak a HTML könyvtár tartalmát ahogy a leírásban is szerepel. Csináltam MySQl adatbázist az ATWn feltöltöttem rá a gépemen található nuke.sqlt. Megváltoztattam a config,phpt. Ezek után szerettem volna az Admin.phpn keresztül az admin oldalra belépni de csak a szokásos, problem with MySQl szerver hibaüzit kapom, a böngészőn.
Tud valaki nekem segíteni? Vagy ami nagyon valószínű rosszul csináltam valamit, de akkor mondjátok meg légyszi hogy mit mert tanulni szeretnék.
Thanx.
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest