- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
chungee #12753 üzenetére
De MM-ben meg engedik hogy saját tartalmat lejátsz a készüléken. Na most én itt arra gondolok hogy a kiszemelt játék gameplay videót letöltesz egy pendrivera ,és elviszed magaddal és ott lejátszód a kütyün. Egy két MM-ben csak úgy engedik meg hogy ott legyen az eladó. De gondolom et nem lesz akadály.
-
törölt tag
válasz
chungee #12750 üzenetére
Mindkettőt LCD tévének nevezik, csak a háttérvilágítás (LCD-tévék: LED vs. CCFL)más rajtuk[link], de egyik megoldás sem tökéletes. Eltérő jellegű hibáik vannak. Ledesre jobban jellemző a felhősödés, és a különböző bevilágítási hibák, esetleg a sötétebb sarkok...
-
törölt tag
válasz
chungee #12745 üzenetére
Használt tévére nem áldoznék, már ha jól sejtem, hogy az a terved. Továbbá ha váltasz, akkor magasabb kategóriára kellene. Van olyan a tévéknél, hogy azt írja a gyártó, hogy 100 Hz-es, de az kevés, mert a valós 100 Hz-et kell keresni, amiről Luck Dragon (Topikgazda) beszélt. A Philips-nél a PMR 100 Hz (Perfect Motion Rate) és 200 Hz az csak a valós 50 Hz-et adja le. PMR 400 Hz és felette tudja a valós 100 Hz-et a panel.
-
válasz
chungee #12742 üzenetére
Játékra gyors mozgású panel kell ,fejből nem tudom hogy Hz-ben mennyi de ha jól rémlik 50/60 ha az elegendő számodra akkor oké a dolog de játékra 100/120 mondanám. Arra is van alternatíva de nem vagyok a notim közelében így most nem tudok írni megfelelőt.De ha holnapig tudsz várni akkor megírom ide. Jó lesz Így számodra?
Látom megelőztek ,
-
Ukraan
aktív tag
válasz
chungee #12742 üzenetére
Helló!
Én TV-ként, illetve Xbox 360-al összekötve játékra is használom, úgy két hónapja.
Elkiabálni nem akarom, de az én várakozásaimat felülmúlta. Digi kábel-el szép a csatornák képe, az Xbox-ot is hibátlanul kiszolgálja.
A hangolása kicsit trükkös volt, de itt, a fórumon találtam ahhoz is segítséget.
Ha valami konkrét dolog érdekel, írj nyugodtan! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest