- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gijon
senior tag
válasz
ricsi0307 #18183 üzenetére
Nem tudom milyen lehetőségeid vannak, de én tegnap telepítettem NAS-ra az Emby médiaszervert. Le lehet tölteni az app-ot tv-re, viszont dec.27. lejár az ingyenes időszakom.., és nem olcsó. Viszont a KODI-hoz lehet telepíteni, azaz hozzáadni [link], és ez már ingyenes. Lényeg, a lényeg most vajsimán mennek a 4K HDR filmek. Én sem szerettem volna még egy külön lejátszót, mivel 1080p-ig a Dune lejátszóm bőven kielégít. Nagyon gondolkodtam egy Mi Box-on én is, de így már tárgytalan. Egy próbát megér szerintem.
-
hedgehog
senior tag
válasz
ricsi0307 #18183 üzenetére
Furcsa, az én két évvel idősebb 7181-emben semmi hasonló jelenség nincs.
Egyetlen dolog amitől elhasal az s 4K60fps youtube, minden más zökkenőmentesen megy (na jó, néha újra kell indítani, de nem annyira sűrűn hogy feltűnjön).
Az tény, hogy túl sok 4K dolgot nem nézek rajta (csak youtuben meg netflixen), de azok mennek gond nélkül. -
wwenigma
Jómunkásember
-
junior19
senior tag
válasz
ricsi0307 #18157 üzenetére
[link]
Itt is írják ips. va panelként. Hogy ez régiónként változik, vagy panel lottó, azt szerintem itt senki nem tudja, de a szerviz sem.
Két lehetőséged van, ha neten rendelted, akkor addig küldöd vissza, mikor már tényleg va panelest kapsz. De erre semmi garancia.
A másik, hogy kicseréltetetted egy 7363-asra, az elméletileg csak va paneles. Lényeges különbség nincs is talán a két modell között, csak a talp. Vagy nézel másik modellt a fenti linken, amit ott va panelként jelölnek, az az is szokott lenni. -
Toth_Jani
őstag
válasz
ricsi0307 #18134 üzenetére
Nekem is ugyanez a típus van csak 1 mérettel nagyobb, az üzembe helyezés után frissíted a szoftverét?
Bontatlan volt a doboz vagy az üzletben már szétállítgatták?
Ha már a menüjében a gyári visszaállítás is megvolt akkor lehet hogy sikerült egy hibás darabot kifognod.
Sötét képernyőnél halvány szürkésfehér fénnyel világit. (vagy koszos a fal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Yamaha CDX 510
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest