- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Seat Ibiza 1.4 benzin (2004+) mi a velemenyetek? Fentartas, fogyasztas, futomu, elektronika, alkatresz arak, stb.Esetleg valakinek van szemelyds tapasztalata?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
rob210
nagyúr
Renault power
-
Ace owner
addikt
válasz kk831228 #95559 üzenetére
Holnap is lesz szerintem, meg holnap lesz a Red Sun japó feszt. Ma német volt. Drift is holnap lesz, ma edzettek. Amúgy gyorsulás az olyan volt most hogy aki fizetett az mehetett. Egy szöcske buggy meg egy vadi új M5 megevett mindenkit. Amúgy N-es volt a rendszáma, szerintem simám bejáratós lehetett és úgy gyorsulgatott..
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
net84
őstag
Remelhetoleg a vegere ertem a szopokanak .
Ma megtortent az olajleereszto felujitasa. Egyelore jonak runik. A turbon es a korulotte levo olaj kiindulasi pontja is megkerult. En nem akartam elhinni.
A turbo olajzo csove (felso) alatt levo menetes kozdarab eppen, hogy be volt csavarva a helyere. Kezzel lehetett tekergetni. Holnap kiderul, hogy most tomit-e.
Azt viszont nem tudom elkepzelni, hogy magatol ennyire kilazult volna...Read only...
-
Ck.
addikt
Srácok,
Pár napja írtam h haverom nagyon kabrió lázban ég, de most képbe került még 2004-2005-ös A6 is.
2.7-3.0 TDI kiesett az óriási karbantartási költségek miatt, ő biztosan nem fog 1800 euróért vezérlést cserélni karbantartás jelleggel. Ismerem. Más dízel alternatíva? 2.0 PD mèg inkabb életveszélyes ugyebár.
Ha jol gondolom, akkor itt ki is esett a dízel motorok lehetősége Nála. Vagy más egyéb amiről nem tudok?[ Szerkesztve ]
-
net84
őstag
2.0 PD orosz rulett, de ki lehet fogni. Bosch PD elemmel egy gondos gazdatol, jol atnezett auto rendben van.
En alairom, hogy felultem szoporollerre, de ez nem a motor hibaja volt. A valtorol a mai napig nem tudom, mi volt a halalanak az oka, a turbot en nem hasznaltam jol (sok volt a varos), a mostani olajos gondok pedig szinten az en fassagom. Tulsagosan megbiztam a szervizbe. Most mar tudom, hogy csak felugyelettel lehet autot szereltetni...vagy nagyon jo es lelkiismeretes szerelovel.Read only...
-
net84
őstag
6-os manual valto. 4 fokozat es a vele szemkozti fogaskerek valt menet kozben hianyossa. Tobe tortek le a fogak, kopas, feszules es barmi nyom nelkul. Erre nem lett magyarazat. "Uj" valtot kapott.
Meleginditasi gondom (kicsit tovabb kell tekerni az oninditot uzemmeleg motornal) van miota megvan az auto, de lassan ez is orvosolva lesz.
A turboba letapadt a geo es egy picit elkormolodott a sok varosi forgalom miatt. Emiatt rendszeresen letiltott az a computer. Ez is rendbe lett teve.
Takarekossagi megfontolasbol a futomu felujitasnak (szilentek + feltengely csuklok) magunk alltunk neki. Aztan a koztes szerviznek is. Az olajleereszto csavar menete az also teknobol ki volt szabva (volt/van megtepett menet mashol is, amit lehetett, mar orvosoltunk). Ma kerult bele uj menet es uj csavar. A turbonal pedig valoszinuleg a felujitas ota csopogott az olaj. Egy menetes kozdarab nem volt meghuzva megfeleloen a turbon. Ezt szopas volt a helyen meghuzni. Honap lesz itelet ezekrol. Ha nem jelenik meg friss olaj sehol, akkor a vegere ertunk egyelore. Meg a turbo levegos oldalanak csoveit ki kell pucolni valamikor. Valoszinuleg sosem volt meg leszedve, most mar van bent trutymo.Az olajnyomast idonkent illik megmeretni, hogy hatszog-e a tengely. Ha jo a nyomas, akkor jo a tengely is.
[ Szerkesztve ]
Read only...
-
kk831228
addikt
válasz K Norbi #95578 üzenetére
igen... jól kiszámoltad... Mondjuk én is számolfatod amikor kérdezik hány éves vagyok... Az évszámok, dátumok bajosak...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Morris
veterán
Üdv az Uraknak!
Egy izgalmas fékes kérdés jön!
Kb 1 hónapja, észrevettem, hogy a fékfolyadék tartály körül "olaj" folyás van. Leszedve a tartály kupakját, a fékfolyadék szint fullon volt. Ez szivárgott ki a fedél alól. Letörölgettem, majd leszívtam a tartályból (fecskendővel) egy jó ujjnyit.
Tegnap ugyanezt véltem felfedezni. Ismét színig volt. Megint leszívtam belőle egy ujjnyit.
Két lehetőséget látok:
1: Az autóm termeli a fékfolyadékot, amit illene megemlítenem a VW gyárnak, mondván új gyári beszállítót talált, aki nagyon jó áron odaadja a terméket.
2: Valami nincs rendben a fék rendszeremmel.
Szerintem a második reálisabb.
Fél éve komplett tárcsa és betét garnitúrát cseréltem (minden ATE). A fékmunkahengerek rendben vannak, a kézifék jó.
A fékrásegítést gyengébbnek érzem mint a korábbi autómon (Golf IV 1.4 16V).
De tulajdonképpen a fékkel nincs probléma. Talán egy kicsit foghatna jobban. Mindegyik tárcsa szépen kopik. Nem szorul egyik munkahenger sem.Mi lehet a probléma?
-
Morris
veterán
válasz tomcsi23 #95586 üzenetére
Én cseréltem a tárcsákat és a betéteket. Mivel vissza kellett nyomni a dugattyúkat, így folyamatosan szinten volt tartva. Amikor visszanyomtam őket, akkor leszívtam a tartályból.
Majd mikor kész voltam az egésszel, akkor felöntöttem a tartályt rendesen, szintig. Tehát ezzel nem lehet gond.
Levegőt nem szívhatott, mert erre ügyeltem.
1 hónapra rá cseréltem a féket, miután megvettem az autót.Én vagy a főfékhengerre tippelek, vagy a fékrásegítőre.
Tiger.huhhhh:
- Álló motornál két pumpálás és felkeményedik.
- Járó motornál 3-4 pumpálás és felkeményedik. Majd kis idő elteltével szépen lassan benyomható a pedál.[ Szerkesztve ]
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Skoda Octavia 2002 1,6 AVU kombi. Tegnap jelentkezett egy hiba 1-2-3. sebességekben az indulás után gázadásnál de csak akkor valami búgást morgást hallok hátulról. Miután már mentünk pár kilométert az autóval megszűnik a hang ezekben a sebességekben is. Csak ezekben a sebességekben és csak gázadásnál hallatszik valami. Mi lehet a hiba? -
rob210
nagyúr
válasz thefreeman #95593 üzenetére
HA búgás akkor az csak valami mechanikai hiba lehet és csak valami forgó alkatrész.
Ebből túl sok nincs se elől se hátul.
Biztosan búgó hang?Renault power
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
updételődott a nyikorgás a jobb első kerekem felől.... annyit észrevettem, ha ki van tekerve a kormány jobbra-balra akkor no hang, de ha egyenesen néz akkor ha le fel nyomogatom az autót -egészen apró mozdulatokkal- ill. a kereket megfogom szemből -mondjuk a küllőket- és magam felé húzom ill a motor felé nyomom akkor jön a nyekergő hang.... mi lehet ez? van tippetek, mert marhára idegesítő
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
VR6-Fan
veterán
válasz zsolt19900 #95596 üzenetére
talpas?
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
rob210
nagyúr
válasz zsolt19900 #95596 üzenetére
Meg tudod magad felé húzni a kereket meg visszatolni?
Azaz van tengely irányú mozgása a féltengelynek? Mert az már régen rosszul hangzik.
Vagy csak ha próbálod mozgatni akkor jön a hang ez most nem tiszta, mert ha az első akkor féltengely csuklót nem ártana cserélni. (vagy a rögzitését megnézni, mert csúnyán lóghat)[ Szerkesztve ]
Renault power
-
cool13
őstag
-
Ace owner
addikt
*.*Galaxy Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k