- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Az elm327 bluetooth hibakód olvasó jó a 2002-s Skoda Octaviahoz? Motor 1.6 AVU. Csak hibakód olvasásra törlésre esetleg élőadatok kinyerésére kellene. -
kk831228
addikt
válasz JoolsNOS #95246 üzenetére
Azok pdtdi motorok, 136 lovasat venném...Elég nehéz a kasztni... Megbízható mocik... Km - ben 300000 fölött lesznek mind vagy már inkább 400000 fölött...
Hibák :kettőstömegű lendkerék, futómű, turbó, pd elem nem jellemző...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Lacess
tag
válasz Morris #95219 üzenetére
Nekem mikor a szerelő kipucolta akkor azt mondta hogy valamilyen kandallótisztító cuccban áztatta.
Ne kérdezz márkát/árat/kiszerelést/etc. mert sajnos nem tudok mondani. De állítása szerint nagyon jól lehozott róla mindent.[ Szerkesztve ]
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
őstag
válasz thefreeman #95255 üzenetére
Hello.
2001-es passaton jól működik az olvasás/törlés. Szerintem octavian sem lesz gond vele.
-
K Norbi
addikt
Halljátok megnéztük a Halálos Iramban 7 et- akkora csalódás volt számomra... ááá kicsit sok volt! alig vártam vége legyen!
-
kk831228
addikt
válasz Mágus2 #95273 üzenetére
Évek alatt összegyűlik a sok olajsár stb... Nekem is le kellene venni egyszer, lehet csak fele átmérőn szívja a levegőt...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Lacess
tag
válasz freaghill #95259 üzenetére
A helyzet az, hogy ez nem sokkal az után történt hogy megvettem az autót. Nincs nagyon öszehasonltási alapom mert előtte nem sokat mentem még vele.
Emelett azt elfelejtettem az előző hozzászólásban hogy nekem csak az EGR volt tisztítva, a szívósor nem!
Amúgy van erre valamilyen "tipp" hogy milyen időközönként kellene tisztítani?Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
zsolt19900
őstag
a szívósorommal én is eljátszadoztam, de amikor az első csavarját nem tudtam megindítani sem, inkább hagytam mint hogy beletörjem esetleg a dolgokat így nem tudom, hogy az enyém milyen állapotban van
de most szerencsére jó a szekér, szépen egyenletesen megy stb. stb. lusta voltam még 32bites wint feltenni, pedig a kábelem már megjött rég ebayről akkor majd okosabb leszek, hogy még esetleg mit kell kicserélni
egy kérdés: árul fbn egy csávó komplett! intercooler csövezést, ami állítólag nem lyukas meg semmi, 5 kemény ezer forintért érdemes lenne azt megvenni, ha az enyémek kívülről olajfilmesek picit? milyen változást hozhat az, ha rendesen van tömítettség? még több "kraftot"? szóval a gyári erejét, vagy mit
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
bombibmw
veterán
Szisztok!
Szerdára tervezek egy vezérlés,vízpumpa és olajcserét az 1,8 B5 Avantomon.
Elvileg 20000Km-el ezelőtt volt cserélve vezérlés.
Ha jó állapotban van,akkor is cseréljem,vagy még ráérek vele?
Jó lenne az a pénz most gumikra.
És akkor meg is kérdezném,hogy nem tud valaki 225/45 R17-es 80-90%-os gumikat occóba?
Köszi a választ! -
FoLey-v
addikt
Jó reggelt!
Csatlakoztam a táborához VW Golf 1.4 Euro Trendline 2000-es évjáratú tulajdonos lettem.
Ez lenne [link]
Igen mondtátok az 1.6-ost,de sajnos nem volt itt a közelben,de nekem ez is elég.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
őstag
-
Mappa
addikt
az a rota felni uhh meg ááh
nem kötelező megadni
Új hozzászólás Aktív témák
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja