- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz mathaus=) #95650 üzenetére
A kormány távvezérlő miatt akarod megtartani a kazettás magnót?
Én anno lemondtam róla és kicseréltem egy JVC fejre a magnót, persze a gyárit eltettem, ha egyszer eladnám a kocsit majd azzal adom elNem érdemes mókolni vele, valami miatt sose lesz olyan mint ha kicseréled egy jó minőségű fejegységre.
Ráadásul, ha később szeretnél egy erősítőt akkor megint meg leszel lőve, mert nem lesz hozzá RCA-dRenault power
-
rob210
nagyúr
válasz K Norbi #95647 üzenetére
Én nem akarom se lehúzni se becsmérelni a Boscht, de én törekszem arra, hogy minnél kevesebb Bosch alkatrész legyen a kocsimban
Nekem nem váltak be a Bosch alkatrészek, ami eddig elektromos kütyü elromlott az minden Bosch volt.
(gyújtótrafó, FHP, Lambda szonda, az előző kocsiban,)
(FHP, beszívott levegő hőmérséklet jeladó, a mostaniban)Szerencsére ebben mondjuk már nincs is szinte más már csak a kopogás érzékelőm Bosch minden más ki lett már apránként kukázva.
Anno még a Golfban volt Bosch gyertyám az se vált be, bár az nem ez a kategória volt.Én ha gyertya akkor vagy Denso vagy NKG
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
-
varsam
őstag
egyik barátom kérdezi:
Adott egy 2004-es mk1 Octi, 1.4 benzin, manuális klímával. Kérdés, hogy a klíma vezérlőt lehet cserélni digitálisra (típus azonos autóból)? Elég annyi és fog működni, vagy mást is kell szerelni / cserélni mellette?
-
FoLey-v
addikt
válasz kk831228 #95664 üzenetére
Tegnap voltam a rokonomnál és azt mondták,hogy a jobb első nem haladja meg az 1 mm gumi átmérőjét,de a többi igen. Mondom majd ráérek ezzel még,ha ezzel nincs probléma egyenlőre.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
-
FoLey-v
addikt
Na akkor többet nem hallgatok rá,mert neki Fiat Punto-ja van akkor azért tanácsolta ezt.
Akkor vagy ezt a méretet vagy esetleg ugyanolyan méretű ami most van rajta Debica Frigo 185 70 R14-es méretűt tegyek rá?
varsam Igen azon vagyok,hogy lecseréljem,de csak következő hónapra,mert minden pénzem az autóra ment,most biztosítást is befizettem és akkor lesz a következő fizetésem is és akkor lesz alkalmam.
Látom írtad a 185/75, 15-ös méretet konkrétabban miért is? Csak kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
FoLey-v
addikt
R14 gyári felnik vannak rajta,de majd következő hónapban meglátom,hogy melyiket teszem rá amiket javasoltatok.
varsam Világos köszönöm! Gyári R14-es felni van rajta,de majd következő hónapban eldöntöm,hogy melyiket teszem rá.Elvileg az előző tulajdonos azt mondta,hogy nyári gumik vannak rajta,de bevallotta,hogy annyira nem értett hozzá az autókhoz,de én sem annyira és azért kérdezősködök tőletek.
Tegye csak a Puntora a virsliket, ez Das Auto
Pontosan!
-
varsam
őstag
válasz FoLey-v #95675 üzenetére
Nem kötözködés képpen, de remélem akkor átnézetted az autót vétel előtt. Csak abból kiindulva, hogy az előző tulaj azt sem tudta mi a különbség a téli/nyári gumi között... félek mi más lett még elhanyagolva esetleg.
Olaj, szűrők, fékek rendben vannak első körben? Vezérlés mikor volt cserélve? Futómű nem kopog/zörög? -
FoLey-v
addikt
válasz varsam #95676 üzenetére
Autó vételkor mindent átnéztünk csak a gumit nem nagyon,mert volt este 23 óra amikor elmentünk érte,mert a másik ürge csúnyán átakart volna vágni,de bevallotta,így gyorsban erre csaptunk rá.
Az autó rendben van eredetiség vizsgán is ezt mondták,semmihez nem nyúltak hozzá,szervizelve volt mindig.
A fékje meg nagyon jól fog azzal nincs probléma,vezérlést is ha jól tudom nemrég lett kicserélve 170 valahány ezer km körül.Olajat tettünk bele azzal sincs probléma,motor hangja szépen szól,rendben vannak csak a jobb első van megkopva a gumi.
Az a baj,hogy faterom aki segített nekem,másnap indult is külföldre dolgozni,csak a gumit nem nézte meg.[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
Ha már ez a téma: Honnan érdemes gumit venni? Szerintetek megéri az új az árát? Nyári nekem is kellene már...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
tresh
veterán
válasz FoLey-v #95679 üzenetére
Akkor nincs probléma
(#95680) pocokxx: ez pénz függő. Mekkora gumi, milyen márka ect. Szerintem új Gumik közül normál használatra a Fuldea ecocontrol nagyon jó választás közép mezőny de jó gumi nekem is az volt szerettem nagyon. Használtan meg állapot függő a dolog van amikor lehet jó gumikat kifogni jó áron. De azokból is max 2-3 éveset szabad venni.
Taat: Neki kell eldönteni mire van pénz és mik az igények Mindenki másra esküszik :
[ Szerkesztve ]
-
RohamDroid
aktív tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni..
Skoda feliciám önindítója rakoncátlankodik csak kattog és nem indul.. Ez már az áttételes változat. Az áttétellel szerintem semmi baj. Kiszereltem a kocsiból és megfelelően bekötve is csak a kattogást csinálja mégpedig azt hogy kilökdösi a fogaskereket, de nem teker. Néha mikor terrorizálom egy kicsit akkor teker is...
Kocsiban is ha négy ötször megpróbálok rá indítani akkor beindul.
A mese végén jön a kérdés :
A helyi bontóban tudnának adni skoda favorit önindítót de az nem áttételes de állítólag működik. Az 5000 forint lenne.
Nekem elvileg csak a behúzómágnes része kellene, de nem találtam csak pár helyen, és nagyon drágán.
Ti tudtok tanácsot adni hogy, hol tudnék ilyet szerezni vagy esetleg megfelelő bontott önindítót ?
Üdv.: Csaba
-
Morris
veterán
válasz pocokxx #95685 üzenetére
Esetleg Toyo Proxes CF2
Semperit Speed-Life-------------------------------
Megnéztem, nekem Hankook Ventus V12 evo (94Y) gumijaim vannak
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz RohamDroid #95684 üzenetére
A favoritos lassabban forgat.
Ha kitolja, de nem fordul el, akkor nem a szénkeféket kellene megnézni?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Morris #95690 üzenetére
Le is csaptam rá, köszi a segítséget. ( A Fuldat csak azért linkeltem, mert tresh ajánlotta.)
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Dr.Zoo
őstag
válasz RohamDroid #95688 üzenetére
Csak tipp, de mi ilyenkor szoktuk kicsit kocogtatni kalapáccsal, így el szokta kapni. Szénkefetartó?
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
válasz RohamDroid #95693 üzenetére
Nekünk annó a régi terepjáróknál ez szokott működni, a szénkefetartó vastag réz vezetéke szokott még hülyére oxidálódni, kocogtatni önindítózás közben, tényleg csak KOCOGTATVA, nem verve!
Ha így elkapja, akkor valami kontakt baja van szvsz.
Csak tippelek, látni kéne.Szerk.: az önindító oldalát, nem a kefetartó bakokat!!!!
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
Srácok!
Octi 1.6 CR dízel CAY - teker-teker, de be nem röffen. Múltkor is volt már egy ilyen, hibatárolóban semmi. Akkor szűrőcserével megoldódott, mai napig gondmentes volt. Lukoilnál tankolva, van benne rendesen.
Ötlet[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
FoLey-v
addikt
válasz RohamDroid #95698 üzenetére
Majd ha amaz nem sikerül akkor nyugodtan csapdoshatod a generátort.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz RohamDroid #95698 üzenetére
NEM ez a jó megoldás, de legalább A-ból B-be eljutsz. Bontó vs. Autóvillamos szerelő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest