- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Esetleg a gyári, márkaszervízes olaj mennyire lehet jó? 2300ft/L
-
zsolt1129
addikt
válasz Ace owner #72702 üzenetére
Ez most komoly? Épp most mérettem meg fékpadon, és ott azt mondták, hogy a lengéscsillapítónak nincsen baja. A rugó sincsen eltörve, de ez akkor sem ilyen volt. Gondolkodom veszek két rugót és kicseréltetem őket. Szakszeviz kb 30km innen, ha nem muszály nem viszem el.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz AndrewTdi #72679 üzenetére
Én eztete locsolom beléje: MOTUL 8100 X-clean + 5W-30 (5 L)
Nálunk falun, nulla kedvezménnyel 14 birodalmi forint az 5 lityi...
(10e ként cserélve, egy milli sem kopik el belőle a nívópálcán)khm, khm.. nem beszéltem össze Qru-val: [link]
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz zsolt1129 #72707 üzenetére
Nem méretni, hanem cserélni, 65% alatt már nem tart semmit. Ha 49%-ot mérettél az már olyan mint egy csónak.
freaghill A műszakin az alsó határ az életveszélyes kategória, ha rendes úttartást akarsz, akkor ilyen 50% körüli gátlókat eldobálod. Majd meglátod, mennyivel stabilabb az úton a gép.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz freaghill #72709 üzenetére
Én soha nem méretem, mert egy kicsit leeresztett gumi miatt is pontatlan a mérés. Van ennek egyszerűbb módja is. Lenyomod az autót, és ha miután elengeded, hintázik 1-et, akkor cserés. Ha csak visszáll az eredeti magasságba, akkor még jó.
ezzel a módszerrel mindig ki lehet szűrni a szar lengéscsillapítót. Az újakkal nehezebb is lenyomni, + nem hintázik. A hintázós nagyobb egyeletlenségen már nem tart, elpattog a kerék az útról, ez elég veszélyes, mert ilyenkor fél sávot is arrébb úszhat a kocsi egy nagyobb kanyarban.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
-
-
Mágus2
Közösségépítő
Jók ezek a pd motorok. Videó.
-
Bementem a citybe ügyet intézni. Leparkoltam. Mögém állt bé 150cm-s anyuka octi III kombival. És durr belém jött. Nagy gebasz nem lett, egy karc meg egy pici lökös mozdulás, de a FASZÉRT NEM LEHET KURV@ TOLATÓRADART venni az új kocsiba ha nem érzi a kocsit?
Jobb hátsó illesztés
Bal hátsó illesztés
Maga a karc amit csinált
F@sz kivan[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz MunezXBK #72733 üzenetére
Attól fostam még hogy a váltó már Pben volt de a kéziféket nem húztam be és hogy a lökéstől nehogy széthulljon, de most mentem vele 5 km-t városban a szerelőhöz meg vissza, és nincs hangja meg nem viselkedik szokatlanul.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
degec
senior tag
ez jóféle!! ez már nem a teknő edisön céges fllotta volt anno ilyen 1.6 os klímával.. nagyon horzsolt, kályhaezüst! gyakorlatilag bekapcsolt klímával alig ment jó de akkor egy tdi akkori áron 1996 ben ban kb 30% al került többe..mint az 1.6 szopóbengás ! szerettük mert igénytelen volt belül viszont az ő korában nagyon szép volt! megkockáztatom hogy a mostani fordok micsa_picsa_csicsa_giccsa műszerfala helyett is ezt nézegetném...
-
freaghill
őstag
válasz !Overdose! #72717 üzenetére
Ültetésről lemondtam, nem szeretnék keményebb futóművet.
bitpork: Részvétem. Én is teljesen kiakadnék... Legalább bocsánatot kért, vagy észrevette mit tett, vagy még ahhoz is hülye volt?
(#72741) tresh: Én sem bántam meg, hogy idejöttem. Másokat lehet bánt, hogy idejöttem.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
én is szeressem ezt a foskupacot ráadásul utsó példányok egyike (99/8havi)ami még a klasszikus 110 pacis motorral jött ki. Hátrány hogy a karosszériában van pár dolog mai nem egyezik a prefaceliftessel így van egy két cucc ami horror áron van. De így sok év benzin után Mágus segítségével kezdem megérteni hogy miként van ez a tdi
-
freaghill
őstag
Ez rohadtjó
-
-
VR6-Fan
veterán
válasz molnarpeter #72743 üzenetére
Ocsoert nem mindig igaz.
De mondtam neki h cikkszamozza ki h a 16 fajta kozul melyik kell es utana nezek, de ne en talaljam ki melyik lesz a jo neki.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
HZoli87
veterán
válasz bitpork #72732 üzenetére
Sajnos az ilyen előfordul. Én tavaly úgy jártam, hogy 1 hetes sem volt az Octavia, a Penny vagy Spar parkolójában valaki annyira nézte az autót, hogy neki tolta a bevásárlókocsit a hátsó lökhárítónak. 5 centis karc keletkezett, természetesen gyorsan eliszkolt az illető.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs