- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Egyáltalán nem bántam meg az aktívszenes pollenszűrőt és a Liqui Moly-t
-
Nem3sys
tag
Ma hazafele az M5-n páran nézték mi ez a csotrogány ami csak nem akar lemaradni az istenért se
1tonna ezzel a ~150pacival meg egy 330nm-el elég kellemes
Seat Ibiza 1.9TDi 200+++
-
Mágus2
Közösségépítő
Csak az alján a tálca gombás. Amíg nem használod a klímát, addig a száraz gimbát nem érezni. Klíma használat közben a pára lecsapódik a tálcára. Ettől lesz szaga, de a szagot mossa lefelé a kecsepegő víz. Miután kikapcsolod, egyenesen az utastérbe nyomja a szagot a veni, nert a fűtés rögtön szárítja a tálcát. Meg pehet ezt előzni.
-
Degradator
tag
Tököm televan!
Múlthéten írtam ide, mert megállt az autóm(octavia 1.6 AEE 1998). először rángatott aztán már be sem indult, kb 2 nap alatt szép lassan megadta magát.kicserélték az AC pumpát mert nem volt üzemanyagnyomás, az üzemanyagszűrőt is meg a kopogásérzékelőt is mert azt is jelezte a diag hogy rossz. 50 rugómba fájt.
most eltelt egy hét és 500 km. megint kezd rángatni és egyre kevesebb ereje van, tegnap már nehezebben is indult.
mi a túró lehet a gond? a fojtószelepem is új.
alapjárat ingadozik néha, de már megvétel óta ilyen és soha semmi gond nem volt vele.
ötlet? felgyújtom az egészet komolyan mondom...[ Szerkesztve ]
"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
-
válasz Degradator #72312 üzenetére
Trafó?
Mágus: De hogy lehet megszüntetni a szagot? És hogy lehet megelőzni? Mert én a megállás előtt le szoktam állítani és szellőztetni oszt sémmi haszna.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
freaghill
őstag
-
-
válasz Degradator #72316 üzenetére
Ki kell zárni minden bizonyosan jót, és ami marad, bármilyen valószínűtlen is, a hiba lesz
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
molnarpeter
nagyúr
Lyukas cső valahol/szivárgás? Nekem picit olyan, mintha ellevegősödne szépen lassan a rendszer, de ez csak egy amatőr tipp
-
Degradator
tag
igen! ez lehet... vagy valami hasonló.
"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
-
rob210
nagyúr
A visszatérő ág tiszta átereszt?
Nekem ezt a rángatást akkor csinálta amikor a visszatérő ág eldugult és túlnyomás keletkezett a gépezetben igaz nem VW-s volt a gép.Renault power
-
Nem3sys
tag
Ismerős eladja a passatját. Ha esetleg valakit megmozgat... [link]
Seat Ibiza 1.9TDi 200+++
-
VR6-Fan
veterán
válasz Nem3sys #72313 üzenetére
szerintem könnyebb az ibizad
mikor ennyit ráköltök, amugy szívóként kb 7 sec-et tudod 0-100-ra, a 0-200 term nem 20sec körül volt.
jah meg nekem minden műszer megy a km órán és nem villog az immo
meg nem behányva van a km óra[ Szerkesztve ]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Mágus2
Közösségépítő
A hosszú csöves tisztító sprét kell venni, kivenni a pollen szűrőt, fűtésre állítani a klímát, leállítani a motort. Bevezetni a csövet a veni alá, befújni a cuccot. Klímát utána 10 percig full hűtésen max-on járatni. Majd tenni vele egy kört és leállítás előtt minimum 10 perccel màr econ módban fújjon.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt1225
aktív tag
Nem tudom volt-e már: [link]
300-al megy és elmegy mellette egy RS6
De még csak nem is elmegy, úgy megelőzi... -
rob210
nagyúr
Na urak utolsó próbálkozás, ha valaki kíváncsi a Franciások pofájára, akkor ma 18:00 Lurdy hátsó parkoló.
Későbbre tettük, mert sokan csak így érnek rá.
Renault power
-
-
rob210
nagyúr
válasz bitpork #72332 üzenetére
Leszögezem nem vagyok klímás, de hagy kérdezzem már meg, hogy ha a kompresszort lekapcsolja?
Akkor mi nyomja össze a gázt vagyis mi hűt?Mert ha csak a külső levegő beengedése a szerepe, akkor ez is csak egy túlbonyolított f@szság.
Vagy nem értem a lényegét a dolognak.
De ha annyira a kinti levegőre vágyom lehúzom az ablakot, vagy egyszerűen kikapcsolom a klímát és a rostélyon keresztül máris a kinti levegő áramlik be.Mellesleg nekem nagyon jól sikerült a klíma ózonozás, elképzelhető, hogy annak köszönhető egyszerűbb a szerkezet.
Mert itt vagy a klíma fújja a hideget vagy a környezeti levegő jön be, vagy belső keringetésen van, de olyankor csak annyi a különbség, hogy egy kis tolólapot betol egy motor a pollenszűrő elé.Renault power
-
-
-
rob210
nagyúr
válasz Nem3sys #72339 üzenetére
De ti őrjöngeni jártok ki arra meg én nem vagyok kíváncsi.
Mi egy kicsit higgadtabb beszélgetős dologra vágyunk, nem az alufólia vékonyra csiszolt hengerfej érdekel, hanem a társaság.Ne vedd sértésnek, de ahogy itt olvasgattam, mi ég és föld vagyunk.
Nekem egy családi megbízható autóm van, te meg azt élvezed ha valamit feljebb lehet pöckölni rajta, még akkor is ha ezért cserébe 2 hét után meg is döglik a gép.Ráadásul nekem este a család mellett a helyem.
Legalábbis én így gondolkozom.Renault power
-
S.Y.S.
aktív tag
Mágus2!
Van leírásod vagy robbantott ábrád, ehhez az ajtóhoz? Meghalt az egyik csipogó, meg cserélni szeretném a tükörállító gombot is. RS Octi
Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/46e4fbbn
-
Nem3sys
tag
HDK fedélnek emlékeim szerint 3mg a jó érték?
Mióta bekerült ez a blokk nem volt beállítva, és melegen mintha kihagyna. Most ütöttem rajta egy kicsit és mintha megjavult volna.Seat Ibiza 1.9TDi 200+++
-
-v-
addikt
Hát nekem az utolsó amit még meg tudok próbálni, az egyik helyen azt mondták hab + ózon ... és többször egymás után. Fogják, telenyomják habbal, és hagyják állni .... alatta meg megy az ózon is az utastérben. Aztán még egyszer ugyanez ... meg még egyszer Délelőttre ott kéne hagynom az autót, és akkor egész délelőtt küldik neki. Azt mondták még nem láttak olyan autót, ahol ez ne oldotta volna meg ...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest