- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz bandus #189452 üzenetére
Asszem 55, de ez nem végig tempomat 130. Németben lehet menni, de sok a 120 és 100-as korlátozás, ahogy Ausztriában is. De akkor is valós. Visszafelé a magyar benya meg a kis emelkedés miatt asszem 6.2 volt. De vegyesen nekem is 500-600 km között szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Kettő dologba szeretnék segítséget kérni:
-98-as A4 b5 sedan-ba milyen dizájnosabb váltógombot ajánlotok?
-Plusz méret pontos üléshuzatott szeretnék mert az "olcsóbb" univerzálissal már többször megjártam.
Link is jöhet mind kettőre, köszi ✌️iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
molnarpeter
nagyúr
válasz buci30 #189456 üzenetére
Üléshuzat Bp Csuka utcában Piroska néni, egyedileg vesz méretet, és te választod ki az anyagot.
Váltógomb: néznék konszernen belül másik gyárit, ami esetleg jobban tetszik, és kis szerencsével egy az egyben fel is megy, plusz nagyjából gyárias is lehet a kinézet.
[ Szerkesztve ]
-
Tutivesztes
tag
Még egy kérdés, utána elmegyek olajat cserélni
Mennyire normális 1,5 TSI -nél (DSG-vel) full városi használat, 15000 km, és most szól a kocsi hogy kevés benne az olaj? 6dl ment bele. Egy éves sincs, kezdjek aggódni, kössem fel magam, vagy mindkettő random sorrendbe?Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
veterán
válasz Tutivesztes #189458 üzenetére
Teljesen normális. Bejáratás során jobban fogyasztja az olajat.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
Én kb 3 decit töltöttem rá, így lett maximum alatt. Azóta nagyjából megevett még egy decit. Most van benne 14300 körül. Elvileg normális.
Hűtővíz nem fogy? Nekem azt is eszegeti, most van fél nívónál. -
molnarpeter
nagyúr
Minden motornál normális, kivéve villany
-
6030D
Ármester
13 hónap, 13e km, nagy része város, ha nem, akkor azért felmelegszik rendesen. Fél cm hiányzik a nívón 3000 km-es kora óta, víz a maxon mindig. Motorja válogatja, az enyémet biztos auditkor csinálták.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Golf 7 reggeli indításkor sípolt és "ignition on" feliratot írt. Mit jelent ez? Izzitas? -
Doki16
addikt
válasz Grande Ale #189466 üzenetére
Az annyit jelent, hogy gyujtason volt hagyva. Igniton magyarul, gyújtás.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Grande Ale #189466 üzenetére
Nyitva volt a vezetői ajtó... :D Ez nem hiba, tulajdonság.
-
cech19960320
tag
válasz Grande Ale #189469 üzenetére
hogy nem volt rendesen becsukva az ajtó és ráadtad a gyújtást
-
Grande Ale
őstag
válasz cech19960320 #189470 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem becsuktam előtte, de köszönöm, ki fogom próbálni!
-
1stVikman
senior tag
válasz bandus #189465 üzenetére
Vásárlás, de pusztán elméleti síkon.
Több mindent nézegetek mostanában, használt Superb, Kodiaq, Tiquan, de egyelőre elvagyok a 7es Golffal.
Viszont abban az árban amit a használtakért kérnek, már van új 8as. Emiatt kérdeztem a tapasztalatokat.
Hetesemmel meg vagyok elégedve, csak már km és év is kezd sok lenni.
Most épp féltengelyeket készülök cserélni, csak még nem tudom eldönteni, hogy komplett mindet összeszerelve vagy egyesével cserélgetve várva, hogy mikor szűnik meg a rázás.
Szerelő azt mondta, hogy aknán nem lehet kideríteni, melyik gyengélkedik.
Ezeket néztem kompletten. -
-
yodamester10
őstag
válasz 1stVikman #189472 üzenetére
Mennyi km van a vasban,hogy féltengelyt kell benne cserélni?Az enyémben van 228 ezer és mindegy melyik hajtást nézzük mert a féltengely mindig forog és nehéz elképzelnem,hogy a tiédben az a rossz.Csapágy cserém már volt elöl vagyis csak jobb oldalon kellett volna de én vettem balra is egyet.Stabrudat vettem előre hátra gyárit mert nyüszögött a gumi de más futómű probléma nincs.Tuti az a hiba?
-
veterán
Nem hirdetésnek, inkább help-nek szánom, de a nagy tiszteletű MODERÁTOR Úr törölje, ha úgy látja jónak!
Vettem 20 db gyári bontott VAG kerékcsavart egy 2017-es Golfról, jó áron. Nekem az elnyalt kerékőrt helyettesítő nem gyári csavarok helyére kellett 4 db. (Jelszó: Legyen full gyári!)
Ha kell valakinek hasonló okból, nálam talál jelképes beszerzési áron. Ha lesz tali, viszem.
Ha senkinek se kell, akkor eladom majd a Jófogáson egyben (16 gyári + 4 utángyártott.).Ne akarjátok, hogy postázzam!
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz 1stVikman #189472 üzenetére
Féltengely felújítók kiesnek a szórásból? Úgy értem, hátha elég lenne a problémás féltengelyt javítani. Amelyik csukló meg jó, annak adni friss zsírt és új porvédőt, aztán mehet békével, megfelelő kenés mellett csak úgy nem kopnak el a csuklók szvsz.
Illetve hazai beszerzés esetén ajánlom a kauffert, jellemzően olcsóbb is, és van rendes support, nem tart hónapokig egy panasz. Ha Külföldia, akkor nem szóltam[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
válasz bitpork #189473 üzenetére
Hát, gondolkodom rajta.
Mágus2
Pont az egyszerűség miatt akartam egyben venni.
De ha csak csukló, akkor jó az SKF? Vagy legyen FAG?
És tényleg nem lehet megállapítani, melyik gyengélkedik?Yodamester
208ezer a km.
Nem tudom, hogy tuti az a hiba - e, de nem tudom hogyan tudnám kideríteni.
Nem mindig ráz, és változó intenzitással hol jobban, hol kevésbé.
Én féltengely, motor /váltótartó bak /kettőstömegű sorrendre gondoltam.Molnarpeter
Ha tudnám melyik a problémás, én örülnék a legjobban.
Külföldia, SK, és most igen nehéz a szabad mozgás. Még járások között is ellenőrizhetnek. Magyarországon januárban voltam utoljára, most karantén nélkül nem tudnám megjárni.
Melóba osztrákokhoz is nehéz menni, oda-vissza ellenőrzés, munkáltatói igazolás, ingazós papír, regisztrációs papír, 72 órás teszt kell.[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz 1stVikman #189478 üzenetére
Mindet szét kellene szedni, elmosni és a kopasokból már látni a problémát. Az skf csuklói jók, de maga a tengely silány kínai. A 4 csukló összesen 200€, tehát nem vészes összeg. Kicsi segítséggel magad is meg tudod oldani a cserét. Akna vagy emelő azért nagyban megkönnyíti a dolgot. Főleg a hosszú féltengely belső csuklóját rossz levenni a váltóról, ha csak a Te vagy alul póz elérhető.
-
bl4ze
veterán
Urak, tudja valaki, hogy a 2020-as (új) Skoda Octavia 1.5 TSI 150 Act 5dr milyen USB kimenettel van szerelve? A régi USB A vagy ez már USB C ?
Rendelés alatt van az autó (céges) és szeretnék az Android auto használatához adat kábelt venni hozzá, de nem tudom milyen legyen USB A - Type C vagy Type C - Type C
Nem találtam róla egyértelmű fotót.....
Köszönöm.:. bl4ze .:.
-
bl4ze
veterán
válasz cech19960320 #189482 üzenetére
Ok. én is ezt gondolom 1-2 nem túl jó fotón nézve. Köszönöm
.:. bl4ze .:.
-
cech19960320
tag
válasz bl4ze #189488 üzenetére
Azért ez elég egyértelmű:
"SmartLink" vezeték nélküli* és vezetékes funkció
"SmartLink"
- MirrorLink
- Apple CarPlay*
- Google Android Auto**
A SmartLink funkció csatlakoztatási megoldásai lehetővé teszik okostelefonok és a jármű infotainment rendszerének összekötését, és így bizonyos, engedélyezett alkalmazások közvetlenül az infotainment rendszer érintőképernyőjén történő kezelését.
* Kizárólag az Apple CarPlay használata esetén működik a vezeték nélküli kapcsolat
** Magyarországon jelenleg a szolgáltatók nem teszik elérhetővé ezen funkciók használatát."[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
válasz cech19960320 #189489 üzenetére
- Google Android Auto**
** Magyarországon jelenleg a szolgáltatók nem teszik elérhetővé ezen funkciók használatát.".:. bl4ze .:.
-
nagyúr
Az egyik értékesítő már látott olyan embert, akinek állítása szerint ment az AA vezeték nélkül. Bár nem hinném el elsőre, nem tűnt technokrata bácsinak Lehet a CarPlay-re gondolt valójában.
S20+-al nem ment a dolog, az biztos.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Passat Gte fejegységnél, amikor a navinál rámegyek a nézetre, akkor van ott olyan lehetőség, hogy google earth. De ha rámegyek akkor írja, hogy kell neki car net. Ha előfizetek rá, akkor így lényegében fog működni a google-s térkép? Vagy ilyenkor hogyan működik? Csak a szatelit képet fogja pluszban mutatni, ha pedig vannak új utak, amit csak a google tud azt meg nem fogja mutatni? Kell hozzá wifi hotspot? -
Puro
aktív tag
Sziasztok!
Azt olvastam, hogy a pdtdi motoroknál a blokkot és a hfejet nem szabad síkoltatni, de ahogy elnézem megoszlanak a vélemények. Szerelési utasítás is tiltja az utólagos megmunkálást. Most akkor mi az igazság
Miért van többféle vastagságu hf tömítés adott dugattyú kiálláshoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest