- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz TitiRii #176800 üzenetére
Helyileg hol vagy?
Ha KKL kábel még akkor csak XP alatt megy, bár új szoftnál nincs ilyen gond.
Én erre vettem egy olcsó kis lapost amin csak a kocsi diag megy.
Elméletben ezzel megyendeni kellene.[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
STC Speed
őstag
Sziasztok Fanok,
Szerintetek 2006-8 körüli vw ben melyik benzines volt a legmegbízhatóbb?
1.6 102ló
1.6 FSI 116ló
1.4 TSI? 140lóKöszi,
-
dj79
senior tag
válasz molnarpeter #176804 üzenetére
Mpi. Az fsi és a tsi hasonló gondokkal küzdhet, a különbség az, hogy a tsi jól fogyaszt, de plusz hibaforrás a turbó, az fsi meg zabál
-
i-sti
senior tag
-
STC Speed
őstag
Köszi szépen a gyors válaszokat, akkor az MPI talán a legmebizhatóbb, további kérdés, hogy mire érdemes figyelni náluk? Autószerelő ismim ezt irta rá:1.6 100lóerős változat a legrosszabb. Sokat fogyaszt (10L), nem megy, és sok a gond velük egy bizonyos km után
Mostani autóm jólval erősebb, de nekem olyan autó kell ami visz a-b be, de ajapán kocsik nem tetszenek külsőre -
ugforma
tag
Helló. VW Golf 4 be utólagos xenon szintező-t és fényzóró mosót mennyire macera beszerelni?
Zsebbenyúlós ha veszek bontott szintezőt? -
daniel2121
senior tag
1.4tsi-be milyen fajta láncfeszítő javasolt?
-
TitiRii
senior tag
válasz 1stVikman #176803 üzenetére
Bug. lehet tegnap este sikerült életre kelteni a kábelt. egy régi laposra dobtam xpt és kis forum bújás után az obd csatikra adtam 12 v ot. így tesztnél már látta.
Kocsira még nem dugtam . majd ma este. (nem jó az aksija a laposnak úgyhogy ki kell vigyek hószabitót )Akinek kell valami, vagy akar valamit munka időben keressen az itt megadott telefonszámon! Köszönöm.
-
TitiRii
senior tag
válasz bitpork #176801 üzenetére
BP XVI
úgy fest megoldottam kis estébe nyúló szopás után(egy régi laposra dobtam xpt. ez se volt egyszerű) kapott 12v ot az obd lábakra és most felismerte. de kocsira csak este tudom rakni.
vcds 208.1 szoftver látja. újabbat nem mertem rárakni.
este kiderül működik eAkinek kell valami, vagy akar valamit munka időben keressen az itt megadott telefonszámon! Köszönöm.
-
K Norbi
addikt
válasz ugforma #176817 üzenetére
Nem olyan jó, kicsi benne a vetítő lencse.. [link]
Semmikép nem éri meg.
És bontottan is elég költséges..
Láttam este.. persze nyilván jobb, de akkora hatalmas eltérés nem lesz.
Újabb autókba már komolyabb a gyári xenon.
Golf 4 től én nem fostam le a bokám.Vegyél inkább 1 pár új Hella lámpát kauffer, Kovács autó stb [link] [link] [link]
Ellenőrizz egy töltést. Be kell jól állítani.
Tegyél bele normális izzót [link]
Este nem fogsz csalódni ezt garantálom![ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Szeretném cseréltetni a szervofolyadékot. Kérdés: milyet vegyek bele, tudna ezzel valaki segíteni?
Valamint a olajcserekor látszott, hogy a kipufogó felxibilis csöve kezd megtörni (látszik a korom pár résen, ahol kifúj picit), így inkább cserélném, mielőtt hangja lenne. Viszont motorkód alapján három webshop is több méretet hoz (190mm, 200mm). Melyik kellhet nekem? Vagy az az egy centi nem számít?
Golf 4 1J1, 1.9TDI 81kW 110Le, ASV[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
K Norbi
addikt
Most erre csorog a nyálam..
Ismerős vette [link]
S line belső, futómű is másabb.
CAHA 170 ló + Chip
Kell is a 19" felnihez
Megyeget pályán..Vannak hibái persze.
De kéne[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Üdv
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
-
Kiskokó
veterán
Erre kell kivernetek több nem lesz heheMajd később, még én se ültem benne 2 óránál többet este meg megyek orvoshoz nem lesz időm semmire ma se.
3.0 Btdi 320Le
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Zizmand
aktív tag
válasz gzbotii #176836 üzenetére
B5.5-ös Passatba VW G 002 000 szabványú szervóolaj kell, úgy gondolnám neked is ilyenre lesz szükséged.
Én egy hónap múlva cserélek motorolajat, szervófolyadékot, váltóolajat, féktárcsákat+betéteket.
Nekem erre esett a választásom: [link]
Nem drága és tudja a szabványt. Passatos csoportban ajánlották is többen.Jelenleg így néz ki a szervóolaj az autóban, szerintem még sosem cserélték. [kép]
Ha jól tudom ez nekem még a gyári piros ásványi olaj, az újabb pedig már zöld szintetikus.[ Szerkesztve ]
-
L1ZRRR
senior tag
sziasztok
szerintetek is jó ár ennyiért?[ Szerkesztve ]
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
aero.
veterán
válasz L1ZRRR #176846 üzenetére
Ezé mondom, hogy jól élnek otthon az alkatrészboltok. Jó kis kecót húzott fel az unix tulaja is a hármashatárhegy mellett.
Külföldiában ezt a vezérlés szettet vízpumpával (Gates), 0% kedvezménnyel 49k-ért tudnám megvenni, rendes áfás, nagy és elismert alkatrészboltból.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest