-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Morris #163850 üzenetére
Írtam már, hogyan engedtem le 6 liter olajat 1.2TSI-ből? Az is bírta.
zoo8800 Vannak ilyen autók, ezek a kevés kilométeres szénné kímélt autók. Havonta kiviszem a városból és meghajtom kicsit, hogy kifújjam a pókhálót a kipufogóbol, de erre a felhasználásra lett véve.
[ Szerkesztve ]
-
i-sti
senior tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz zoo8800 #163853 üzenetére
Nekem van olyan ismerősöm akinek 5 éves Leon-ja van 1.2 TSI-vel, SOHA nem hagyta el a városhatárt mert asszonykáé az autó és reggel 2km-re viszi a gyerekeket suliba, onnan 4-5km a meló, utána 1-2km tesco, utána 3-4km haza. Ennyit megy az autó. És bírja!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz zoo8800 #163853 üzenetére
Legutóbb do3om fórumtársnál voltam a golffal. 80km oda-vissza, akkor lement a fogyasztás 7 literre, most megint 11. 1500 euróért vettem a golfot, direkt erre a felhasználásra. Rendberaktam a futóművet, meg amit kellett rajta és nem sajnálom, erre van.
Van aki ezt új autóval csinálja, aztán 10 évesen eladja 80 000km-vel az órájában. Csak elfelejti hozzátenni, hogy 100km-re jut átlagban 35 hideg indítás. Persze a sokat futott autókat kerülni kell, mert csakakevesetfutott a jó.
[ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
válasz Mágus2 #163855 üzenetére
Az előző Golfunk is ilyen volt, 15 évesen adtuk el 105.000 km-rel. Ifjú titán koromban azzal jártam dolgozni az 1.300 méterre levő munkahelyemre, és hazajártam ebédelni. Napi 4 indítással megvolt az 5 km, és még gurul az autó. (JSZP-n megnéztem, 160.000 van benne 22 évesen)
Motion_Blur
És bírja
De meddig? Én már a 10 km-es utak miatt is aggódok, nem vagyok normális.[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz i-sti #163859 üzenetére
Benzines Jazznek hány km kell, hogy a mutató beálljon? Haver Mitsu SpaceRunnerje 1km alatt beáll. Nem hittem addig, amíg nem láttam. És tényleg meleg levegőt is fújt, szóval valós 70 fok biztos volt.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Motion_Blur
félisten
-
gzbotii
nagyúr
válasz Motion_Blur #163864 üzenetére
És én írtam olaj vagy vízhőfok is 90-en van? Azt írtam, hogy a mutató a műszerfalon.
És amilyen meleg levegőt fújt olyankor, a víz biztos volt 70 fok körül.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
máyköl
veterán
Mágus,
Ha egy dízelt nem rövid távra használtak hanem 90% -ban pályázni, viszont nem évi 25-30k km -re hanem jóval kevesebbre attól még vehető? (2. autó volt)[ Szerkesztve ]
-
tibi.234
tag
Sziasztok nincs valahol valami útmutató vagy videó 1.6cr dpf csererol? Hogy elég e akna vagy fél kell emelni teljesen a kocsit hogy ki lehessen szedni.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz tibi.234 #163867 üzenetére
Elég akna. A futómű bölcsőt le kell csavarozni a karosszériáról és a lengőkarokon hagyni lógni, úgy kifér a DPF a bölcső és a kardánalagút között. Akna nélkül is vettem már ki DPF-et, csak felhajtón. Utána fuómű geometria kötelező.
Innen érdemes nézni. [link]
[ Szerkesztve ]
-
i-sti
senior tag
válasz gzbotii #163862 üzenetére
Durván 1 - 1.3 km, csillaggarázs, kint -5 és -10 között.
Nyáron pár száz méter.
Adatok arra vonatkoznak mikor OBD-n keresztül kiolvasva 87 fokos a víz. 87nél már nyit a termosztát.
Beindítom, kinyitom a kaput, kimegyek, kapu zár és padló tiltásig, hogy hamarabb melegedjen.Novum Forum Siculorum
-
tibi.234
tag
kszi amugy a videot ez nagyon nagy segitseg
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz grizlisandor #163874 üzenetére
Szerintem városba felesleges erősebb autó.
tibi.234: Ez is jól szemlélteti a ki és beszerelést. [link]
[ Szerkesztve ]
-
beno92
csendes tag
Sziasztok!
2.0 és 1.9 pd-ből melyik motorkód emészthető? Golf 5 és A3 8PA a célközönség. 1.9-ből úgy tudom, hogy a BKC a legjobb, viszont nem bánnék egy kis többlet powert, ezért inkább a 2.0. A BKD félős a repedős hf meg a balansztengely miatt. Van még a BMM ami 8 szelepes, dpf-es(nem akadály), meg talán már láncos olajpumpás? Viszont ennyi az össz infom. Mit mutat nálatok a tapasztalat?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Mennyire megbízhatóak a 2015-2016-os évjáratú Golf Sportvan 1.4 TSI 125le motorok? Korábbiaknál olvastam a lánc problémát illetve olajfogyasztást. Ezeknél is fennáll még ez a probléma? Vagy mik a legnagyobb gondok?
-
mmdms
addikt
Hahó!
Generátor szíjfeszítőből milyen márkákat ajánlott keresgélni egy 99-es 1,9tdi 66kw-os passathoz?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
-
chester99
aktív tag
Üdv
Golf 5 vonóhorog takaró lemezre lenne szükségem, esetleg tudna valaki segíteni, hol kapok ilyet?
-
rob210
nagyúr
Sziasztok.
ALH 1.9 diesel motor 2000es évjárat milyen motorolajat tennétek bele?
5w30 a leírások szerint, de mi a preferált márka?Renault power
-
Csaby25
őstag
válasz Mágus2 #147596 üzenetére
Szia!
Szóval napi 2x35 km-re is a benzines 1.6-os az ideális?
Látom itt egy golf+-nál nagyobbról van szó, milyen autó...?
Már nem érvényesek a linkek...Köszi!
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
grizlisandor
veterán
válasz Mágus2 #163875 üzenetére
Ezzel nem is vitatkozok. Csak (#163834) Csaby25 használati módjára kapcsolatban osztottam meg a tapasztalaim.
Holnap remélem le tudom rendezni az alkatrészeket a kocsihoz, mert már a franc kivan ezzel a buszozással meg bekéretszkedéssel.
(#163898) Csaby25:
Seat Alteáról volt szó.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Overwatch 2
- Home server / házi szerver építése
- Call of Duty: Black Ops 6
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest