-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenko
aktív tag
válasz ßrainiac #111114 üzenetére
Itt nem az ügyességről van szó hiába érti a dolgát, de nem úgy nyúl hozzá a kárpithoz, mintha sajátja lenne, így akaratlanul is kart okoz, én is rakattam be riasztót, lett is kár(kormány alatti burkolat bolhájával lehúzta a klíma melletti gumi borítású középkonzolról a gumit, ami előtte hibátlan volt) pedig érti a dolgát, és nem először jártam nála. De volt nála valami fiatal gyerek is, új dologozó vagy nem tudom, én végig felettük állok, ha nem vagyok lehet kapok horpadást a géptetőre is. Ugyanis TILOS kézzel lenyomni! Már készült erre a mozdultra, azonban közbe szóltam. Mondom ejteni kéne, nem akarok rá horpadást. Azt mondja az övé végig horpadt már. Mondom és? Mennyire érdekel ez engem?
[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest