- Milyen okostelefont vegyek?
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A pontos idővel sem marad adós a Xiaomi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz footy #107794 üzenetére
Felénk szerintem hasznos a ködlámpa, nincsenek útfestések, jó nagy ködök vannak, ma őz csak 2 volt szarvas meg egy szép bika az úton (általában sokszor ennyi van). Ha csak kicsit is jobban meglátom már jó.
Gyári van nekem is csak bontott.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
whited
addikt
Üdv urak!
szeretnék csatlakozni a klubhó
Egy audi a6 c5-el, '98 2.4 benzin / gáz
És ha már itt vagyok, keresnék hozzá fekete bőr belsőt eladót, esetleg valakinek ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
-
whited
addikt
válasz MunezXBK #107810 üzenetére
hamarosan lesznek, csak előtte ezt-azt ki kéne cserélni, kéne 1 gyári hűtőrács, normális kerék rá, meg van rajta pár felesleges matrica is amit le kéne szedni
amúgy ezüst a kicsi, elvileg s-lineHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
-
-
-
-
whited
addikt
-
-
válasz Mágus2 #107827 üzenetére
Nem kell olyan messzire menni, itt is vannak tejek a úton, de pl a nagy puszta Alföldön nehezebben alakul ki. De itt is volt már olyan hogy azt mondtam barátomnak, ablak le, és amerre érzi kézzel a szalagkorlátot arra megyünk mert hiába a tapasztalatom, látni nem látok semmit.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Lacess
tag
válasz bitpork #107828 üzenetére
Ausztria, A2-es autópálya, Klagenfurt felé. Olyan szakaszok vannak hogy felnézel és sokszázméter magas hegy, majd felüljáró és sokszázméter mély völgy. Ősszel néha olyan köd van hogy a külső sávból magad mellett nem látod az elválsztó korlátot.
Nah ott jól szoktott jönni a ködfényszóró, csak nem az én gyárim.
A hiba ott van hogy Golf4 és társaiban gyárilag a fényszóróban van a ködlámpa is. Ez viszont elég magasan van így nem tud úgymond "alávilágítani".
Őszintén szólva ezeknek a gyári ködlámpája így, ebben a formában egy kalap sz@rt nem ér.Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
Lacess
tag
válasz MunezXBK #107830 üzenetére
Sztrájkol? Hisz hónapokig szabin volt...
Ködfényszóróba is van NBU?
Nekem még mindig megy a H4-es NB++, már nem is tudom mikor került bele. Biztos hogy majd mostanság fog kimenni mikor a legnagyobb szop@'s lesz kicserélni...Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
freaghill
őstag
Tegnap este nem tudom hányadjára megint lemerült az akksi.
Este ráraktam a töltőt. Reggel az öreggel levetettem, megmérettem, akkor 12,8-at mért.
Mikor hazaértem kb. 5 órával később akkor csak 12,33 volt.
Akkor lekötöttem azt a kábelt az akksiról ami az erősítőhöz megy. Pár óra múlva megnéztem, akkor meg 12,30 volt.
Remélem holnap kiderül, hogy mi szívhatta le.Úgy emlékeztem, hogy kikapcsoltam az erősítőt, de korábban is volt ilyen, hogy biztos ki volt kapcsolva, 1 hétig nem mentem vele és le is merült...
-
-
do3om
addikt
válasz Mágus2 #107825 üzenetére
De még nem tudom hogy lesz bekötve.
Még veszek hozzá kapcsolót, holnap megkérdem van e abból ahonnan a lámpákat bontották.
Igy már gyári ködlámpás lesz az is, csak ki le lesz aki ért is hozzá, és nem azt tanácsolja hogy rakjak egy akut magam mellé behúzunk egy kábelt hozzá, krokodilcsipesz és ha köd van rászippantom és megvan oldva a kapcsolásHa érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
válasz do3om #107834 üzenetére
A kapcsoló és a lámpa nem elég. Az elektronikát kell betanítani hogy már ilyen eszköz is van a CAN bus-on, különben lesz egy kapcsolód, meg egy ködlámpád, a közte lévő vezetékkel és passz. Ahhoz hogy működjön a kanyar villantás a kocsi elektronikája figyeli a kormány szögelfordulás jeladóját meg indexét is (ha jól olvastam, de majd Mágus2 leolt ha megint csak a kezem pofázik), és ha a kettő együtt áll, küldi a jelet az adott oldal ködlámpájának. Pláne ha van a kocsiban fényérzékelő, mert csak este kell hogy kaccsolja. Ezért modottuk aztat h nem ilyen eccerű bekötni.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz bitpork #107835 üzenetére
Meg a sebeség jelet kihagytad, a többi stimmel. Ez a can-basz az ördögtől való. Ezen a csatornán megkérdi a kormányvezérlőt a konfort elektronika, hogy milyen a kormányszög, a motorvezérlőt, hogy milyen gyorsan megyünk, a motorvezérlő hirtelen azt sem tudja mit akar má megint ez az átok, és megkérdi az ABS jeladókat, hogy figyej má'n testvír, mennyivel megyünk, erre az megnézi a kerék fordulatát és ha nem basztad el a gyári gumi méretet, sacc-kb megküldi a sebesség adatot a motorvezérlőnek, ami tovább küldi a komfort elektronikának, ami rájön, hogy még indexelsz is és már kevesebb mint 40-el gurulsz és elkezdted balra húzni a kormányt. És lőn vilákosság a bal sarokban kukoricán térdeplő(mindig morcos, mert ő kapja a nyulat, rókát, szomszéd nénit) ködlámpából balra fordulva.
[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
válasz bitpork #107835 üzenetére
Ne menjünk ennyire előre, jól hangzik ez a világítás de nekem pont elég ha majd működik a ködlámpa mint ködlámpa.
Nem gondoltam komolyan hogy még nem is működű lámpából már nekem kanyarlámpa is kel.
Pont elég lesz az amire találok valakit aki értelmesen megoldja sima ködlámpának. Lehet addigra már köd sem lesz hanem nyár.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
válasz Mágus2 #107837 üzenetére
Bocsánatot kérek, kihagytam a legalapabb információt
(#107841) Kalandor: sztem az adott teljesítmény szabályozott a többinél, így nagyobban nem tanácsos bele rakni. PL a féklámpa csak 22w lehet az index csak 5w - de lehet már rosszul emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
Tegnap néztem a hűtővizet, elég gyenge -22 fokos.
Majd megnézetem kúton hátha csal a műszer, de így elég gyengus nem?Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
brumi1024
veterán
válasz Mágus2 #107837 üzenetére
És mindez egy multi-master soros busz topológián történik, elég szűken megadott feszültségtartományban, NRZ jelformában, meghatározott üzenetformával (kezdve ott, hogy a helyes frame ID sem túl könnyen kideríthető), szóval ebbe nem annyi belenyúlni, hogy vezeték azt kész. Én még játszottam Androidos appal kormányozható autó fejlesztésével, persze nem komoly bevethetőség miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest